tisdag 8 april 2014

Social och stora barn

Hej! Hoppas ni mår bra. Det gör jag. I helgen har vi mestadels umgåtts med familj/vänner och det gillar jag. Jag är en sådan person som blir deppig om jag inte får mitt sociala behov tillgodosett. Att vara ensam, med bara sina tankar som sällskap, gör i allafall mig lite kocko och light-deprimerad. Märkligt det där. Som tur är så händer det extremt sällan. Vi umgås ofta med vänner, iallafall på helgerna då veckodagarna är fullspäckade. Men på veckorna har jag ju Robert och twinsen som fullvärdigt sällskap. Och twinsen, de kan man liksom "hänga" med nuförtiden. Jag upplever att det blir allt mindre omsorg/övervakning och att vi kan umgås på ett alltmer likvärdigt sätt. De blir äldre. Jag har alltid tyckt att den bästa tiden med twinsen är NU och det tycker jag nu också. 
Dessa två har mitt hjärta!
I fredags hade vi fam Risp här på middag o fredagsmys. Barnen röjde.
Å Robert grillade. Varför kliva ur sin comfort-zone liksom?
Jag är Sämst med stort S på att ta bilder. De flesta går knappt att tyda. Som denna toktjusiga morgon-selfie. Tagen kl 06.00 lördagmorgon. 
I lördags hade jag o twinsen några h för oss själva då R tränade
Så då åkte vi linbana. "Jag älskar det här mamma", tyckte Alvina
Fort gick det
På lördagem/kväll samt morgon hade vi fam Gimpel med deras rara kids på övernattningsbesök. Barnen utfodrades med pizza och vi vuxna åt då barnen sov. 
Och på söndagem hade vi äran att klappa på Lindas fina mage. Som vi längtar efter lille bebisen nu!!! 


5 kommentarer:

 1. Vart hittar man denna härliga lekplats?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis bredvid Angered Arena ligger den lekplatsen- superbra och nybyggd.

   Radera
 2. Hej!Jag läser hela tiden dina bloggar... du har jätte fint familj...min svenska inte så bra..

  SvaraRadera
 3. Men hallå! Hur snygg är inte du osminkad kl 06 en lördagsmorgon!!! Inget fel alls på den selfie:n om du frågar mig ;) Vad stora barnen ser ut! Time flies.. Kram Jenny

  SvaraRadera