söndag 25 maj 2014

Mors dag

Ligger i sängen med magen full av god mors-dagfrukost. Robert plockar undan i köket och jag planerar att ta till vara på årets viktigaste högtidsdag och för en gångs skull låta mig själv vara lite lat och bli uppassad. Idag tänker jag på alla månader som jag skumpade runt med min tvillingmage, på alla sömnlösa nätter och på allt majs/snor/kräks jag torkat de senaste åren. Jag förtjänar verkligen en dag som är MIN, MIN, MIN. Men jag tänker framförallt på all kärlek, på alla enorma känslor, på alla fina stunder som jag får dela med mina barn varje dag. Att vara mamma är så otroligt stort. Så förbaskat häftigt och trots att barnen närmar sig 4-årsdagen så slås jag fortfarande ofta av den overkliga känslan av att dessa två livsglada, energifulla, nyfikna, underbara barnen faktisk är MINA. Mina och Roberts. Så tacksam. Här kommer ett bildrace på den senaste veckan!
Förra helgen sprang jag 21 km genom Göteborg. Svettigt och varmt men otroligt kul. Mäktig känsla att springa med 65 000 andra. Jag älskar att springa och känner mig ofta liksom lite religiös efter några km. Mina vettigaste, renaste, klokaste och mest kärleksfulla tankar kommer alltid då jag springer. 
En bra tid fick jag också. 1.41 och då stannade jag och drack på alla 10 vätskestationer. Mycket nöjd med den tiden då jag inte sprungit så värst mycket denna vår. Tidigare sprang jag ofta hem från jobbet men sedan vi skaffade oss två bilar har jag blivit oerhört bekväm..
Varvet firades med lite plock och Prosecco. Efter ett Göteborgsvarvet räcker det med en sipp, sedan snurrar världen..
Raj raj
Vi har hälsat på kusinerna och lekt prinsessor
Rosa nagellack på alla prinsessorna. 
Varit på barnkalas på Barnens lekstad
Jag har haft finbesök av en saknad kollega som är hemma med bebis
Såå söt, men ÅH så klar jag är med bebisar. Otroligt klar. 
Vi har byggt altan 
Njutit av att gå till jobbet i shorts! 
Barnen har varit på studieresa till Alfonshuset och jag tog ledigt för att följa med. Efter Alfons-huset hade vi picknick i Trädgårdsföreningen. Kul men hektisk dag med många barn. Jag är otroligt imponerad av förskolepersonal. Vilka hjältar. Personligen så var en halvdag precis lagom för mig. Helt slut!
Tyvärr inga bilder från Alfonshuset. Men det kan varmt rekommenderas!! 
Picknick-lunch i parken 
Efter några dagars vila efter varvet så har jag tränat/sprungit igen. Älskar att det är vår/försommar- en årstid då det verkligen är härligt att springa. Under hösten och vintern är det verkligen inte alltid en njutning.
Jag och Robert har målat och lyssnat på Alex o Sigge om kvällarna
Druckit sommarsaft
Och varit på ännu fler barnkalas. Vi har gått in i en ny fas då barnen har etablerat sina egna relationer och sina egna vänner. Häftigt. 

Lång kö till fiskdamm
Vår nya altan börjar ta form
Igår grillade vi med vänner
Fina!
Robert tycker att det är på tiden att jag lär mig att dricka öl. Går sådär.
Vår nya familjemedlem Herbert, såå fin!

1 kommentar:

  1. Det är bra, börja drick öl nu så det blir någon ordning! ;)

    Vilken jäkla nostalgi att se din kompis bebis, inte Herbert utan den andra, hen hade en exakt likadan body som vi hade på Lou när hon föddes! :) Jag har en bild på dig och Lou då hon har den på sig :)

    Fina bilder!
    PUSS

    SvaraRadera