lördag 30 augusti 2014

Navelskåderi och twinsen 4 år!!!

Hej! Här duggar inte inläggen så värst tätt. Jag har fullt upp med att slå om till höst-mode. Och inte mode som i kläder/skor/dyl utan känslan. Något annat som jag sysslar med inuti mitt lilla huvud är att inse att livet börjar bli annorlunda. Twinsen är äldre och ställer inte lika stora krav på mig som tidigare. Som jag redan skrivit lite om. Jag känner mig lite handfallen över den lilla extra tid som det känns som att jag plötsligt fått. De leker mycket själva, de går på toa själva, de klär på sig själva. Osv. Jag försöker komma på vad fasen jag gjorde innan jag blev mamma. Vilka intressen hade jag? Vad tyckte jag var viktigt? Vad värdesätter jag? Förutom att vara mamma? Livet med twins är ofta så intensivt att man sällan funderar. Och på ett sätt är det skönt att inte behöva tänka på sig själv. Men nu funderar jag på vad jag vill med mitt liv och det är ganska förvirrande. Vi kanske måste försöka att få en liten bebis till? Vad ska vi annars göra liksom? Höhö. Nej, nu skojar jag. Verkligen. Vi är såååå otroligt nöjda och tacksamma över de två vi har. Det är väldigt bekvämt med tvillingar såhär 4 år in. Och det är verkligen inte alla dagar som det känns som att jag har extra tid. Långtifrån. Ofta så sliter jag mitt hår. Dessutom så anar jag att tiden snart kommer bli knapp igen då twinsen inom kort ska börja med fler aktiviteter. Sport, instrument eller va de nu kommer att intressera sig för. De har fyllt 4 år i veckan och det har vi firat med inte mindre än 3 kalas! Ett för förskolan, ett för familjen (farmor, farfar och ett gäng farbröder/fastrar kusiner) och ett litet för bara vår lilla familj.
Här kommer lite bilder!
Firat min fina svägerska med rosa bubbel och middag på Spisa. Lilla gosekorven Herbert fick också hänga med.

Spisa med härliga bruttor
Gott!

Alvina har letat reda på deras gamla kläder som hon förtjust klär dockorna i. Deras första prematurkläder har storlek 32!!! Otroligt små! 
Suddiga bilder har jag gott om! Två mysiga barn har jag också!
Twinsen fyllde 4 år i veckan och förra lördagen hade vi sportkalas!
I nya sport-outfits :)
Stor tjej!
Vi bjöd hela förskoleklassen. 18 4-åringar kom. Det var kul men intensivt! Och svettigt!
Hinderbana, olika lekar, hämtpizza, tårta och skattjakt! Tur att både jag och Robert på riktigt tycker att det är barnsligt kul med barnkalas
Jag hade också sportkläder. Och bakat hade jag också såklart.

Och efter kalaset var det bara att ladda om inför Midnattsloppet. Hade inte min bästa dag då kroppen inte kändes helt ok men fick en ok tid trots allt. Tyvärr inte det roligaste loppet heller då det ösregnade, var kallt och efter 1 km hade det blåst ner en stor uppblåsbar bandekoration som tvingade oss löpare i 1C att springa en liten omväg i skogen. Sådan stör en sådan som mig som tycker att varje sekund räknas.. 
Vi har varit på Herberts dop. Väldigt fint!
Jag blir alltid så blödig i kyrkor. Så rörd och gråtmild. Då Herbert fick sitt namn fick jag bita mig i läppen hela ceremonin för att inte gråta högt. Extra kul var det att det var samma präst som vigde mig o Robert för 5 år sedan.
Bil-selfie på mig och min superbuse
Och på självaste födelsedagen firade vi twinsen igen. Med paket, gofika och en ledig eftermiddag.
Då vi bl.a. åkte till vattenpalatset för att inviga de nya födelsedags-badkläderna
Och även bada i kusinernas pool
Och äta marängsviss


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar