tisdag 18 oktober 2011

Änglar och feta fötter

Hejsan! Vi är framme! Mår just nu så bra att jag nästan måste nypa mig i armen lite. Den toklånga resan hit har överträffat alla förväntningar. Peppar, peppar så har twinsen agerat likt två väluppfostrade muntergökar trots en lång flygresa, taxi i 4 timmar och 1 timmes båtfärd. De har varit glada och nyfikna och väldigt lätta att handskas med  i ett helt dygn. Det är nog mest Robert och jag som har haft det lite kämpigt med galopperande överskottssvett från alla håll och kanter samt svullna fötter och ben likt vi var höggravida båda två (mina fötter vällde ut över skokanterna...äckligt)... Är det åldern eller? Och ja, jag hade stödstrumpor..
De påstådda översvämningarna och hällregent över Thailand som tidningarna skriver spaltmeter om har vi inte heller sett röken av.
Ikväll har vi badat i det pissljumma, turkosa havet (twinsen höll på att dö av glädje) och ätit gott på en mysig strand på restaurangen (våra änglar sov i vagnen). Som sagt, jag får nypa mig i armen.
Nu ska vi packa upp och få lite ordning i vårt lilla hus.. Bilder kommer senare!!

5 kommentarer:

 1. Hej! Vad ljuvligt det låter!

  Vi funderar själv på att flyga över (med våra barn) om några veckor...Intressant att höra om översvämmingarna (?) man läser om i tidningen. Berätta gärna mer om vädret, var ni är, om boendet ni hyrt (kostnad?) och hur era planer ser ut.
  Har ni lyckats få tag på bilstolar?

  Tack och ha en underbar tid i Thailand!

  //Jennie

  SvaraRadera
 2. Åh så härligt o vad skönt att den långa flygresan gick bra för kidsen! Njut av all god mat, värmen o solen...här tokregnar det...Ser fram emot lite bilder :)

  SvaraRadera
 3. Hoppas det känns lite extra bra när jag berättar att i Göteborg har vi i dag haft en klassisk pissig göteborgsk höststorm. Blåst, regn, mörkt och mer regn... kram C & E

  SvaraRadera
 4. Till anonym: vädret är toppen. 30 gr varmt och inte ett moln i sikte. Vi är på Koh Chang på östsidan. Tydligen är det bättre väder på östra sidan såhär års. Här på Koh Chang är det barnvänligt men lite meckigt att ta sig hit. Man kan flyga från Bankok (1h), åka buss eller ta taxi (vi åkte med en stor, säker bil) som vi valde. Vi hade dock inga barnstolar. Ni får tycka att vi är vidriga föräldrar men det finns inga barnstolar här att få tag på så vi anpassar oss efter kulturen.. Men om man vill vara mer säker så får man packa med från Sverige. Just nu bor vi i en "garden villa" vid havet. 55 kvadrat. Jättefint och lyxigt. Ord pris 1600 kr per natt men min man är otroligt bra på att göra affärer så vi betalar 400 kr per natt:)

  SvaraRadera
 5. Till Carro: det kommer bilder snart. Till c och e: hoppas det går bra på nya jobbet. Saknar er!

  SvaraRadera