fredag 17 augusti 2012

Natur och högar av skit!

Hej på er! En arbetsvecka har åter igen passerat och tiden verkar passera i ljusets hastighet. Förra veckan kände jag mig ganska så utmattad. Typ urvriden disktrasa. En sådan disktrasa man tvättat och återanvänt 8 ggr och sedan vridit ur den. Så trött ungefär. Nu känner jag mig ganska fräsch faktiskt. Jag tycker att våra nya rutiner fungerar tillfredsställande, twinsen är färdiginskolade på den nya förskolan och jag älskar mitt jobb. För övrigt ser vårt hem ser ut som skit och det finns 300 kg tvätt att vika men det är ju en värdslig sak. Vi fick precis hem en reklamlapp som lockade med städhjälp för 120 kr i timman och just nu känns det väldigt, väldigt prisvärt. Samtidigt känns det lite löjligt att ha både städhjälp och matleverans... jag är ju ingen Hollywoodfru direkt.. Ja, ja. Förutom att jobba så har jag både hunnit med en tapaskväll, haft vänner här på middag samt en kväll med mjölksyreframkallande intervaller med vår nya hurtgranne Lisa. I morgon åker vi till vänners stuga för att tillbringa helgen. Vi kan behöva lite träd, vatten och tysthet för en gångs skull. Varva neer ni vet. Jag har planerat för friluftsliv och svampplockning och packat mina oanvända gummistövlar. Bara dem än så länge. Och två flaskor vin =) Så nu har jag bara hundra kilo till att packa. Hoppas jag hittar allt jag ska packa i alla högar av skit. Jag hoppas ni alla får en härlig helg!
Sköna bönor.

Min underbara, bohochica vän Annida som lagat så många rätter att det kändes som vi hamnat på iranskt bröllop. Tapas av olika slag, nybakat bröd och citronsemifreddo som dessert.

Och så jag då. På ett superlyckat mobilfoto..

Hungriga kids efter förskolan som tar sig en liten macka på parkeringen. Inte konstigt alls.

Depåstopp..


Och så har vi haft H och L här på en mysig och avslappnat lättsam kväll som alltid. De tycker om oss trots alla tvätthögar på golvet och frukostrester på middagsbordet..

Twinsen är som galna i Henke..

Fina <3

Och så en liten nulägesrapport från mitt liv..

3 kommentarer:

 1. Alltså twinsen är så fina så jag nästan dör! Kaspian i tofs är ju to die for! Och Alvinas pose på parkeringen! :)

  Puss på er!

  SvaraRadera
 2. Tack tack! Ja, de är ljuvliga =) Kramar och pussar!

  SvaraRadera
 3. Åh vad skönt att få se att det faktiskt kan vara lika stökigt hos andra som det kan (oftast, jämt, alltid) är hos oss. Det tar ju aldrig slut :/
  Det är så jäkla coolt vad twins kan vara olika. Häftigt vad de är olika dina pyren. Älskar Kaspians lockar. Och Alvinas ögon!
  Krram

  SvaraRadera