fredag 26 oktober 2012

Kontraster i livet..

Hej!
Det är helg igen. Förra helgen spenderades med barnfri tid med en mycket nära vän i Stockholm. Varje minut fylldes med hotellfrukost, skratt, shopping, rödvin, latte, god mat, mer shopping och samtal som inte blev avbrutna på grund av barnvrål eller någon som färglägger vardagsrumsväggen med grön krita. Behöver jag säga att vi NJÖÖÖT av varje minut. Och varje sekund. Fantastiskt. Denna helg är lite av en motsats-helg till min förra egentids-Stockholmsweekend. Robert är i Tyskland med fotbollen och jag är dubbelmamma på heltid. Det innebär defenetivt ingen sovmorgon, hotellfrukost eller timmeslånga fikastunder. Oh no. Hitills har vi ätit svennebanan-fredags-tacos, haft fredagsmys med torkade aprikoser som godis (ni vet väl att mina twins är lättlurade) och läst "Petter och hans fyra getter". I morgon vankas det playdejt med Cissi och hennes små killar. Men det ska bli vansinnigt mysigt det också såklart!
Veckan har varit toppen på nästan alla sätt. Jag har galet roligt på jobbet i vanlig ordning och jag har hunnit med att äta middag med Mariell och planerat och bokat en resa med min man. Den enda smolken i bägaren är mitt förbaskade knä som är överansträngt och omöjligt att springa med om man inte är beredd på att springa med känslan att någon stoppat in en kniv i knäleden...grr så irriterande!!!

Libanesiska tapas på fredagskvällen

Bild utan blixt för jag ser förjävlig ut på bilderna med blixt. Citat Hannah då hon kollade på bilden (med blixt alltså): "OJ, Sofi, det syns att vi blivit ÄLDRE"...I say no more..

Det blev inga sena nätter för dessa två småbarnsmammor.. Varför ränna omkring när man kan ligga och snacka strunt i en mjuk säng?!

Vi bodde på Clarion Sign som var toppen på alla sätt. T.ex. hade hissarna olika musikteman...här är Jazzhissen som var utsmyckad med jazzinredning och jazzmusik såklart

Lobby med vardagsrumskänlsa

Min finaste och bästase Hannah som jag älskar av hela mitt hjärta. Hon kan vara en av de roligaste och mest godhjärtade människor jag känner. Snygg är hon också.
Här utanför Vigårda i MOOD-gallerian där vi åt en kul och god lunch. Rekommenderas!

9 timmars shopping kräver sitt koffein!

Bästa prestenten från Hannah. Läppgland med inbyggd spegel och BELYSNING! Så genialt!

Ett av två par nya skor. 
Hotellets svarta, parfymerade dasspapper. Så nu är jag en erfarenhet rikare på dasspappers-fronten också. Väldigt berikande i livet!

På lördag åt vi en väldigt romastisk (?) middag på en pittoresk liten italiensk restaurang.

Jag och den godaste pastan jag någonsin ätit

Förrätt är ett måste

Jag och min nya kappa

Att prova utbudet i minibaren och sminka sig är väldigt roliga aktiviteter!!!

Frukostdags

Min frulle...minus en extra påfyllning samt tre (!) koppar kaffe...

4 kommentarer:

 1. Lyxigt! Själv börjar jag alltmer likna en flodhäst och orkar knappt röra mig... Med svärföräldrar på besök denna helg är livet dock ganska skönt slappt:-). Låt du ditt knä vila - skadan lär knappast förbättras av att du ger dig ut på språng. Även om det är sjukt trist.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Så spännande att ni snart har två!! Jag tror dock inte på flodhäst-liknelsen =)

   Radera
 2. Åh vad mysigt ni verkar ha haft det! Sprang på Hannah på söndagen men då hade du redan hunnit åka hem :(
  Kraaam!

  SvaraRadera