fredag 21 december 2012

Julledig och på väg på budget-tripp!

Sitter i bilen på väg mot Vilhelmina! Jag är så lycklig att hjärtat sjunger "Tipp, tapp, tipp, tapp" i mitt bröst. Har inte heller hunnit få ångest över hur fasen det ska gå till att transportera två hyperaktiva tvååringar i 110 mil i bil... Vi brukar flyga upp men efter att twinsen passerade två år så landade flygbiljetterna på över 12 000 kr för hela familjen t/r Gbg-Vilhelmina. Så vi fick tacka nej till smidigt flyg, köpa en dubbel-DVD till bilen och stuva in vårt pick och pack i vår kombibil i stället. Än så länge går det fint! Tjugo minuter har passerat. Bara hundra år kvar. Önska oss lycka till!

Bild från förra julen. Tyvärr har mina ben INTE den där bruna nyansen i år.. Förra året hade vi ju spenderat 8 v i Thailand/malaysia okt-dec... Jag tänker köra på klänning och bara ben i år igen så då kan vi ju undersöka skillnaden på Thailandsfärg och likfärg. Kommer bli spännande.

2 kommentarer:

  1. Det spelar ingen roll om du är brun eller blek. Du är sjukt snygg ändå ;). Kör försiktigt! Kram och god jul till dig och din fina familj!

    SvaraRadera
  2. Men tack! Så gulligt sagt. Och detsamma =)

    SvaraRadera