tisdag 18 december 2012

Röda naglar och suddiga bilder

Oj så obloggig jag är för tillfället. Tiden räcker inte till. Denna senaste tiden har jag ägnat mina kvällar åt att jobba eftersom jag ska vara ledig i över två veckor över jul och nyår och har ungefär ett ton av arbetsuppgifter på mitt skrivbord att hantera. Så varje kväll efter twins-racet så har jag plockat fram jobbdatorn och jobbat  tills ögonen står i kors. Ikväll ska jag inte jobba men har en annan ack så viktig aktivitet inplanerad. Att måla rött nagellack på samtliga 20 naglar inför jobbets julpartaj i morgon. Man kan inte gå på julkalas med öppna skor utan röda julnaglar. Det är lag på det.
Här kommer några skitsuddiga mobilbilder som ni kan titta på om ni står ut. Jag har dock äntligen fixat min riktiga kamera så snart så lovar jag att det blir mindre av suddiga mobilbilder på bloggen. Ska försöka iaf.

Som ni redan vet är twinsen skoter-tokiga

Tyvärr så har all snö regnat bort och Gbg är åter sin vanliga färg-grå. Sorgligt!

Fast vi åker ju till Vilhelmina på fredag så vår jul är snösäkrad =)

Tidig luciamorgon och vi är uppe tidigt för att göra oss redo för luciafirande på förskolan

Extremt kul att vara pepparkaksgubbe

Och tomtenissa

Och på förskolan fanns det en gran!

Och nej, jag hade inte strump-ansvaret denna morgon.

Robert vägrar att ta flera bilder på mig (ni vet så att man kan välja ut den som blir bäst/snyggast). Nej, han tar EN bild och då får den duga.

I helgen har vi firat julafton i förskott hos svärföräldrarna.

Med både julmat och jultomte

Alvina fick en docka och hoppade jämfota av glädje

1 kommentar:

  1. Finisar! Typiskt att snön regnade bort, men det är väl inte mycket annat att vänta sig i Göteborg. I Örebro höll den på att smälta, men nu har vi fått en ny omgång. Noah var nöjd, för vi hann både bygga snölykta och snögubbar medan det var plusgrader:-). Och vår lillpys fyllde en vecka i natt - inte klokt, hur bra det går att må efter en förlossning! I jämförelse med Noah är jag hur pigg som helst.
    Kram och god jul om vi inte hörs!

    SvaraRadera