onsdag 12 december 2012

Nyårslöfte: skaffa mig en last!

Snart är det nyår och flera av oss lovar oss själva guld och gröna skogar. Vi ska banta, börja träna,  dricka mindre sprit, sluta röka, börja pensionsspara, börja cykla till jobbet, äta mindre kött, osv. Jag funderar mycket på vad jag ska ha för nyårslöfte detta år. Och det enda jag kan komma på är att jog borde skaffa mig FLER laster. För vet ni vad, jag är så fruktansvärt präktig. Jag äter massor av grönsaker, jag tränar mer än de flesta, jag äter extremt lite kött, jag röker inte, jag snusar inte, jag dricker typ max ett glas vin i veckan, jag cyklar ofta till jobbet (inte just nu i snön) och jag frossar väldigt sällan i godis och andra onyttigheter. Jag avskyr smaken av sprit. Och jag gillar defenitivt inte chips, ostkrokar eller andra fett-och-salt-stinna snacks. Jag gillar inte att baka tårta/kakor.
Jag är en sådan typ som kan äta en-två chokladbitar och sedan vara NÖJD med det. Och då jag fredagsmyser äter jag typ rostade mandlar och 70% choklad. Snark. Så tråkigt. Jag kan bli grymt avundsjuk på människor som kan njuta av en whiskey på kvällskvisten. Eller som kan gå loss på plopp, daim och geisha och tycka att det är great. Jag lockas inte av någon "last" och det är synd tycker jag. Så fram till nyår skall jag fundera på vilken last jag ska skaffa mig och ägna 2013 till. Jag blir tacksam för tips om ni har någon härlig last ni dras med! Helst något riktigt lust- och njutningsfyllt!!!
Min enda "last" är löpningen kanske. Det är det enda jag är "beroende" av. Ja ni hör ju- jag är i desperat behov av en riktig last som inte är så jävla präktig.

7 kommentarer:

 1. Mina Nyårslöften för 2012 löd: 1. Dricka mera sprit.
  2. Bli mer egoistisk.
  Uppfyllde dock bara det sistnämnda, men det är det bästa jag gjort för mig själv. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Bra löften där! Bra att du är nöjd med det du gjort för dig själv. Det är viktigt!
   Jag vill också dricka mer sprit..fast jag har alldeles för mkt mamma-kontrollbehov för det. Och jag är redan ganska lagom mkt egoist =) Jag får fortsätta att fundera..

   Radera
 2. Kanske lära dig att slappna av lite? Det har jag försökt flera gånger utan något resultat, så lyckas du får du gärna ge mig receptet. :)
  Kram C, E & L.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det vill jag inte. Hur skulle man då få något gjort undrar jag?

   Radera
 3. Kaffe är nog min last kanske... jag klarar mig inte många dagar utan mitt fantastiska underbara morgonkaffe... Kram C, E & L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det har jag också såklart. Men är det en last verkligen? Jag dricker ju bara 2 koppar om dagen. Det var bara då twinsen inte sov som koffein-konsumtionen var tokhög..

   Cissi, jag tror att du behöver fler laster precis som jag! Det kanske kan bli den där chokladmoussen du brukar göra? Den tycker jag väldigt mkt om!!

   Radera
 4. If you're in search of the best Bitcoin ad network, take a peek at MellowAds.

  SvaraRadera