måndag 11 juni 2012

Deprimerad

Hej bloggen! Saknar dig! Jag har haft häcken full som man så fint säger. Firade bröllopsdagen väldigt kort men intensivt innan jag åkte ut till landvetter i onsdags. Jag fick frukost (scones med marmelad och creme cheese) på sängen OCH härligt guldigt bling-bling av min läderbröllopsman. Lärdom: man KAN lära gamla hundar sitta =) Grymt jobbat älskling! Jag ser redan fram emot nästa bröllopsdag.
Därefter har jag både njutit, blivit firad och jobbat som en maniac uppe i Umeå i dagarna fyra. Men hard work pays off och jag är helnöjd över min examen. I helgen har vi också ÄNTLIGEN fått kramas med våra älskade och saknade familjemedlemmar Risp som är i Sverige över sommaren.
För övrigt har jag drabbats av en fotbolls-EM-depression (eller är det VM??). Det känns som att hela världen har drabbats av fotbolls-feber. Jag är ensam och utstött kvar på jorden. Robert pratar inte ens med mig utan sitter och glor på dum-burken med paralyserad blick. Han kommer bara ihåg att köpa folköl och jordnötsringar då han handade på Ica tidigare idag...vi dör av näringsbrist här. Kärlekslöst och näringsfattig tillvaro som ni hör. Tur att jag har mina nya örhängen att glädja mig åt.
Här kommer ett gäng bilder från de våra senaste dagar. I oordning.

Jag har fixat håret hos bästa Hannah på bästa salong Alltid i Umeå! Gå dit för Guds skull!!

Jag har varit ute och firat examen med mina fina klasskompisar! Raj-raj!!
Jag och mamma och pappa tycker om att fira så ofta man kan!!

Jag har fått äckligt många finfina prestenter! Jag är bortskämd och lycklig!
<3

Min barndomsvän Lisa och världens goaste Albin

Hur söt??

Min snygga mamma och lillasyster som tog ledigt dagen till ära!!

Älskade Lotta som driver Socialize där vi naturligtvis firade min examen. Socialize är en restaurang med enbart ekologiska och närproducerade råvaror. Mycket av grönsakerna odlar de själva. Sjukt fräscht. Sjukt gott! 

Jag och min fina pappa! Här bjuder jag på en bild där jag är snygg. Och pappa lite mindre attraktiv.

Och här blir det rättvist eftersom pappa är snygg och jag ser ut som en patient från psykakuten..

Min dessert..

Fick typ orgasm i munnen.

Ful mobilbild från min middag hos syster på Socialize i onsdags, Jag firade min bröllopsdag allena med en veg burgare på surdegsbröd och hemmagjorda surdegsbröd samt rostad mandelpotatis. Det var nästan som kärlek! Namnamnam!!

Jag har också varit uppe i arla morgonstund och löptränat. Ni får tycka att jag är störd men jag kan inte tänka mig en bättre start på morgonen!

Två snabba varv runt Bölesholmarna och sedan är jag redo för skolan!!

9 kommentarer:

  1. Härliga bilder!

    Puss

    SvaraRadera
  2. Du är så rolig! Grym blogg... :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men tackar!! Kul att du tycker det! Kram

      Radera
  3. Hej Sofi!! Tänkte på dig igår! Hur är stämningen hemma hos er efter förlusten? Här är det pest, pina och död! Vi får kroka arm du och jag på avstånd under denna EM tid! Då gubbarna ändå sitter hemma och glor och barnen som oftast sover under kvällsmatcherna iallafall, så får vi lov att fly hemmet! Tänk vad mycket skoj vi kan hitta på!
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var ok efter omständigheterna. Inget psykbryt och ingen förstörd inredning =) Jag krokar gärna arm, hihi!! Det är ju tur att man har en blogg att sysselsätta sig med iaf. Kramar till dig och håll ut!

      Radera
  4. Finns fler som inte är fotbollsintresserade. Jag, t.ex. Så Niklas ockuperar TV:n medan jag häckar framför datorn (med Noah om det är en tidig match) eller med någon bok... Ser tyvärr inte bilderna eftersom jag är på jobbet, men nu vet jag att jag har någonting att se fram emot när jag kommer hem;-).
    Kramisar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Skönt att höra att jag inte är ensam... Det som är skönt med att inte bry sig om fotboll är ju att man slipper bli besviken då Sverige klantar sig. Kramar till er!

      Radera
    2. Haha, här i Örebro är folket rätt härdade eftersom ÖSK tydligen ständigt åker på stryk i allsvenskan. Det tippas på jobbet = fotbollssnack på fikarasterna.

      Radera