tisdag 16 oktober 2012

Skadad och shoppingsugen

God kväll! Sitter och pöser i soffan tillsammans med min man och räknar ner minuterna till Svenska Hollywoodfruar. En ganska vanlig tisdagskväll. Jag gillar vår tråkiga, grå vardag. Jag gillar att cykla till jobbet höstmörkret iklädd osexigt regnställ och lyssna på spännande podcasts. Jag gillar att jobba, cykla hem igen, hämta barnen på förskolan, äta middag och därefter några timmars lek och mys. Dagen har varit helt perfekt om man bortser från att Kaspian sket i badkaret. Jag skulle passa på att dammsuga upp cous-cousretserna under bordet lite snabbt under tiden twinsen leker i badkaret då jag hör Alvina skrika i panik från badrummet. BAAAAAJS MAMMMAAAAA!!!! Ops. Jäkligt äckligt. Men som tvillingmamma blir man väldigt härdad så det var ingen fara på taket. Bara att hastigt sanera barn, badleksaker och badkar så var vi på banan igen.
Annars så längtar jag mest efter att veckans alla dagar skall passera eftersom jag åker till Stockholm på fredag. Helgen skall spenderas med min kära och väääldigt efterlängtade vän Hannah. Fattar ni hur lyxigt det ska bli?? Galet lyxigt. Vi ska bo på fint hotell, äta gott, prata i munnen på varandra, njuta av barnfri tid och SHOPPA. Jag är i akut behov av både det ena och det andra. Mest en vinterjacka och nya stövlar. Ett angenämt problem som jag hoppas skall kunna åtgärda illa kvickt. Jag har ju blivit extremt dålig på att shoppa. Mest pga av tidsbrist. Jag hinner inte på veckorna och helgerna vill jag spendera med min man och mina barn och inte tillsammans med hysteriska människor på Zara. Nätshopping är inte heller min grej då jag har svårt att handla utan att prova.. Som grädde på anti-shopping-moset så har jag ramlar ner i ett djupt löpnings-nörderi-hål och allt jag shoppar har med träning att göra. Löpskor i olika färger, fodrade vinter-löpartights, löparmössa, vätskebälte, hörlurar, sport-BH, proteinpulver.... Extremt oglamouröst men jag är oftare klädd i träningskläder än höststövlar med 10 cm klack.. Dock är jag för tillfället skadad (löparknä...grr...) och kan inte springa över huvud taget. Detta är naturligtvis extremt ångestframkallande och sorgligt. Men det känns lite lättare då jag tittar på alla mina träningsgrejer och drömmer mig bort om nästa intervallpass.  Jag överlever. Och kan förhoppningsvis bota min löpnings-nörderi-shopping med lite piffig shopping istället.
Här kommer några bilder från vår mysiga helg med mamma/mormor på besök.
Min mamma som är så rar och underbar. Obeskrivligt fantastiskt att jag och twinsen har möjlight att få tillbringa kvalitétstid med henne. Samt ovärdligt med all hjälp med twinsen. 

Vi har tillbringat ett pat timmar i olika lekparker.

Plikta som är twinsens favorit.

Stooora gungor

Inte ta bild underifrån mamma. Då ser man ju tjock ut!!!

Vi åt lunch på saluhallen Briggen i Linnestan. Trevligt ställe där man både kan äta och passa på att köpa med sig goda ostar och sådant hem. Dessutom så får man plats med sin traktorvagn så att man kan äta sin lunch inne i värmen. Obs notera den extremt varma men ack så oglammiga vinterjackan. Akut behov av en ny piffigare variant!!!

Delikat fisksoppa till lunch.

Obligatoriskt fredagsmys med "chips" från Småfolk. Mina twins är fortfarande lättlurade=)

Mina små chipstroll


2 kommentarer:

  1. Ååå hjärtat. Vill också hänga er i soffa och pösa. Vill äta lunch med dig och tvillingarna. Sen är jag avis på din tjejweekend också.

    Ha nu det riktigt härligt!
    pussen

    SvaraRadera
  2. Hej Sofi! Har suttit och läst ikapp mig på din härliga blogg! Vad duktiga ni är med potträning! Det har alltid varit min fasa!! Som tur var så pottränade Honeys dagis henne så att jag slapp :) men jag har ju Lovely kvar... Hon får nog vänta in i det sista stackarn! Hoppas du och Hannah får en UNDERBAR helg här i stan!!! Hälsa henne så mycket och NJUT! stor kram Jenny

    SvaraRadera