torsdag 27 mars 2014

Högt o lågt och vanligt

Idag är det torsdag men jag har fredag i kroppen. Jag känner alltid så eftersom jag jobbar lång dag på onsdagar. Jag jobbar en lång dag varje vecka och slutar ganska tidigt övriga dagar. Och på fredagar jobbar jag ofta hemma vilket innebär att det känns som att jag inte jobbar alls. Passar mig och min familj fint. Har inget uppseendeväckande att blogga om egentligen. Livet består som vanligt av en spännande mix av dramatik, bra dagar och anusdagar. Dramatiken just idag består av att Kaspian i morse sölade yougurt på sina "manliga" (om man kan skriva så om en treåring) kroppsdelar och blev väldigt upprörd och bestört. Alvina har laddat och peppat hela veckan inför lördag då vi ska fira kusinen som fyller 4 år och lagt fram olika kalasklänningar varje dag. Robert åker till Italien fre-mån utan oss och jag har därav tröstat mig själv med en snordyr mascara och ett par piffiga, nya vårskor. 
Våffeldagen firades traditionsenligt såklart. Gott!
Barnen har dukat själva... 
Å en bild från lekparken. Vardagslivet utspelar sig i vanlig ordning inom en mkt begränsad zon. Jobb-hem-ica-lekpark. 


2 kommentarer:

  1. Så himla fina barn du har! Vore kul att ses - om ni någon gång mot all förmodan skulle ha vägarna förbi Örebro får ni gärna titta in:-). Noah är precis som Kaspian helt galen i "Cars"...
    Kramis

    SvaraRadera
  2. Tack för inbjudan- det gör vi gärna. Även om vi inte så ofta har anledning att köra förbi de trakterna.. Fast man vet ju aldrig:)

    SvaraRadera