torsdag 20 mars 2014

Livshjul

Hej! Svår bloggtorka denna vecka. Så kan det vara när annat går före. Till exempel att titta på alla avsnitt av Homeland säsong 3, baka 3 satser rawfood-chokladbollar (och äta upp dem..) och sortera pussel/spel/bilar/my Little pony/. Sånt. Har ju inte ens berättat om den fantastiska helgen som passerade för snart en vecka sedan. Helgen inleddes starkt med drinkar på Locatelli och middag på Ottomania med ett gäng härliga tjejer. En kväll som förutom fantastiska drinkar och god mat bjöd på både tårar och magmuskel-mördande skratt. En kväll att leva på lääänge.
Helgen tog inte slut där utan på lördag lämnade jag och Robert twinsen hos sina fina kusiner och faster/farbror och åkte vidare till Stenungsbadend Yacht Club för en romantisk weekend. Tusen tack till mamma och pappa som gett oss hotellnatt, SPA och middag i födelsedagspresent. Bästa presenten! Det är annorlunda att åka iväg och umgås jämfört med att äta middag hemma. Vi anstränger oss ofta för att försöka få in romantik i vår vardag- att t.ex. äta gott och prata med varandra om livets glädjeämnen, drömmar och svårigheter hemma i vårt lilla hus. Men då man är hemma och miljoner andra saker konstant pockar på vår uppmärksamhet blir det aldrig samma sak som då man bor på hotell. En sak som vi talade om länge förra helgen var våra respektive livshjul. Jag lyssnar på många olika podcasts och en av dem är en podcast som heter "livshjulet". I den podcasten så intervjuar en tjej olika kända människor om deras livshjul och de ska ge de olika "tårtbitarna" ett betyg mellan 1-10. Tårtbitarna är Kärlek, Familj/vänner, Jobb/karriär, Boende, Fritid, Hälsa/Kost/Motion, Ekonomi och Personlig utveckling. Så förra helgen så intervjuade vi helt enkelt varandra om våra betyg till våra tårtbitar i livshjulet, gav dem betyg med motivering till varför. Ett tips då denna metod ger en ganska tydlig bild av livet- om vad som fungerar bra och vad som kan bli bättre. Jag tror att det extremt viktigt att man fortsätter vara nyfikna på varandra även efter många år tillsammans, ringar på vänster ringfinger och kids x 2. Förutom djupa samtal så åt vi gott, SPA:ade och sov under fluffiga täcken. Och Robert som uppenbarligen inte är riktigt klok passade på att ta årets första dopp i svenskt vatten. Han tjatade nästan hål i huvudet på mig om att jag skulle hålla honom sällskap i vattnet (läs isvaken) men det var inte ens nära. Jag tycker att jag gjorde det bra som klev utanför dörren iklädd endast badrock och bikini.
Fruktiga drinkar på Locatelli
Typiskt att hamna på bild bredvid Linda som är höggravid och strålar! Jag ser ut som en hålögd zombie bredvid..
Tjusiga och härliga!
Gott!
Jag älskar, älskar att bo på hotell!

Installerade på hotellet o på väg till SPA. Robert tyckte att jag såg precis ut som en psykpatient. Han är så romantisk min man. 
Jag höll mig i poolen
Varmt o skönt!
Robert går igång på annat han..
Craaaazy!
Kallt!
Tur att man kunde värma sig i bastun. Så här ser jag ut då jag bastar och samtidigt drar in magen på ett väldigt tjusigt sätt... ;)
God tvårätters! 
Vistelsen avslutades självklart med en fantastisk frukostbuffé där min tossiga man uppvisade historiens vidrigaste frukostmacka. Nutella OCH leverpastej. Jag fick svåra kväljningar bara av att titta på den o frågade naturligtvis honom om hur han tänkte kring denna smakkombination..? (!) Hans förklaring var att han ville äta både gott och nyttigt... Det är tydligen mkt järn i leverpastej som skulle kompensera för allt socker i nutellan. Ja, så kan man kanske också tänka. 1 kommentar:

  1. Mysigt!!! Saknar er som alltid och skulle velat vara med och spa:a (även om ni nog inte vill ha mig och Henke emellan er på er mysiga hotellnattz;)

    Kram!!!

    SvaraRadera