fredag 3 januari 2014

Sydney- jetlag och magsjuka..

På min mans 31-årsdag landade vi i Sydney. Om flygresan till Singapore gick smidigt så gick denna resa betydligt sämre. Twinsen sov 0 minuter och därav jag och Robert likaså. Vi landade supertrötta och jetlaggade klockan 7.00 lokal tid. Utan barnvagn som hade kommit bort under resans gång. Verkligen superkul. Så födelsedagen och premiären i Australien var relativt ansträngande och tålamodskrävande. Men vi tog oss igenom dagen och hade till och med trevligt majoriteten av tiden. En powernap på hotellet,god mat, poolbad och promenad genom Sydneys gator gjorde susen (fick låna vagnar av hotellet). Sedan har vi alla sovit 12 h och vaknat i fas klockan 8 lokal tid. Men lyckan var inte så länge för då vi hade packat ner badkläder och solkrämen och stod redo vid hissen så spydde Kaspian en kaskadspya över sig själv och halva hotellkorridoren. Så planerna fick modifieras en aning. Jag och Kaspian slappar på rummet och Robert o Alvina badar. 
Sjukling..
Vi bor väldigt nära operan..
Gårdagens räddning!! Sydney bjuder på väldigt gott kaffe.
Hotellpoolen.. 
Födelsedagsbarnet
Så sjukt sliten. Och fikasugen..
Alvina o Kapian vägrar att ta av Foppa-tofflorna...jag får panik. Och Alvina vill dessutom gärna ha strumpor i dem också. Extremt piffigt.
Vi har tvättmaskin på hotellrummet- lycka!
Robert var uppe med tuppen och sprang. Vi bor i ett lägenhetshotell. Skönt att bo på 70 kvadrat och ha möjlighet att laga lite mat hemma då man reser med barn. För att äta ute 3 ggr per dag med två 3åringar är ganska påfrestande.. 
Vi trodde att han var jetlaggad då han sov över 12 h i natt- men det var visst magsjuka..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar