fredag 2 december 2011

Ändrade planer


Första dagen på ett tag då samtliga familjemedlemmar vaknar friska. Jag också. Härligt! Vi har dock inte haft en lika härlig natt då Alvina sovit som en kråka. Inte så konstigt, hon har ju inte mått bra den lilla spyisen.  Så även om vi är friska och krya så är hela familjen ett gäng sömniga segproppar. Men det gör ju inget då vi ändå inte har några stora planer för dagen- bara återhämta oss, springa (även om sömnbrist har effekten att den minskar springbegäret enormt. Men att småjogga sa jag nog klara av iaf)  vila och umgås.  Jag ska ta en lååång, sköööön, välförtjänt massage efter alla spyarelaterade obkvämligheter.

Vi tog igår beslutet att förkorta vår resa med en vecka. Det känns lite vemodigt men samtidigt helt rätt. Man ska alltid glädjas över det man fått och inte sörja det man missar. Vi kommer att ha 7 veckor av underbar semester i bagaget- inte läge att deppa över att det inte blev de 8 veckor som vi initialt planerat. I stället för att landa i Göteborg den 18:e kommer vi hem den 11:e. Anledningen till att vi åker hem lite tidigare är att jag måste upp till Umeå Universitet för att delta i en examination (åker typ direkt då vi landat på svensk mark igen). Jag studerar ju på distans som nu kanske snappat upp. Om jag inte deltar på examinationen nu så får jag göra om den om ett år. Ett helt år känns väldigt långt bort! Jag är inte ett dugg sugen på att vänta då jag faktiskt gjort uppgiften som skall presenteras. Om jag inte blir godkänd blir det ingen examen och ingen Masterkompetens att skriva in på mitt CV. Dessutom så känns det ganska skönt att komma hem lite innan jul så att vi hinner landa lite. Komma ur jetlaggen. Vara hemma i vårt eget hem några dagar innan vi åker upp till Vilhelmina för att fira jul. Träffa vänner. Fira lilla julafton med Roberts syskon och twinsens kusiner som vi saknar så. Det känns bra. Och nu ska vi krama det sista och det gottigaste ur semestern under våra sista dagar och försöka njuta dubbelt så mycket.
Så här ska jag ligga och njuta idag! Lånad bild igen.. I morgon ska jag dra tummen ur och ladda över lite nya bilder... Om jag kan hitta datorkabeln vill säga då jag lånade ut den till twinsen i morse..

1 kommentar:

  1. Jag håller med, angående förskola. Man får väl helt enkelt tänka positivt.
    Hoppas verkligen ni håller er friska nu!!

    SvaraRadera