torsdag 15 december 2011

Morgonstund har hawaiiskjortor i mund..


Jag måste lägga upp några thaibilder (BBK) till... Men sen är det slut med semesterbilder och våra Svensson-vardagsbilder kommer tillbaka.

Den här bilden förtjänar egentligen ett eget inlägg! Vad tycker ni om min mans nya stil? Han föll direkt för denna fräcka, apelsinfärgade och mkt raffiga hawaii-skjorta. Hahahahahahaha!!! Nä, sanningen är att vi en morgon glömde att det var förbjudet för män att använda ärmlösa plagg på hotellet i BBK. Fint ska det va! Man fick inte använda flipflop heller... Så då vi kom insläntrande på frukostbuffén så bad personalen mycket artigt men bestämt Robert att ta på sig denna finfina skjorta över det alldeles för nakna linnet. De hade ett litet in-case-of-emergency-lager med kläder att låna ut till för porriga och oanständiga gäster.  

Fruktavdelningen på frulle-buffen. Så gott. Jag och twinsen har frossat vareviga morgon.

Jag saknar redan att äta hotellfrukost varje morgon. Sjukt lyxigt ju!

Poolen på taket. Tyvärr var den 150 cm djup så det var svårt för mini-me att bada tillsammans med ett barn.. . 

Men den var fin att titta på iaf

Här kunde man ligga och sola om man ville. Om man inte har twins vill säga..

Lumpini Park- en mysig och stor park där vi hängde en hel del så att twinsen kunde leka och springa av sig.

I parker så måste man ta turistiga bilder. Varsågoda. 

Jag älskar roliga thailappar. Detta härliga meddelande hängde på toalettdörren..  I fall man skulle få ett infall och stoppa ner sina fossingar i toalettstolen. 

På vissa toaletter får man köpa sig en sådan här söt förpackning med toapapper. 5 baht koster det, dvs 1,25 SEK. Det är roligare att pudra näsan då man har små rosa björnar med sig in på dass.

Parken var full med hurtiga thailändare som chi gongade och  höll igång med diverse märkligeter

Hela parken hade hälsotema vilket jag som jobbar med hälsa och friskvård tyckte va toppen!! Så skulle det va i Slottskogen också! Överallt fanns det diverse "utegym. Det fanns också separata banor för joggare, cyklister och skateboardåkare. Sedan att de flesta träningsmaskiner var allmänt märkligt konstruerade var en annan historia. Jag rastade i allafall denna cykel i några sekunder. Kul. 

Det var också 500 kr i böter om man skulle få för sig att tända en cigg. Fantastisk regel som borde anammas på fler ställen. 


Det fanns också flera roliga lekparker där dessa två kunde avreagera sig. Fast Kaspian är ingen bilfantast märke vi. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar