fredag 30 december 2011

Resumé jul och egentid på COOP

Vi är hemma i Göteborg igen. Känns fint som snus. Nu ska vi vara hemma läänge. På riktigt denna gång. Det kommer att dröja innan vi åter packar våra väskor och beger oss ut till Landvetter. Jag njuter av att vara i vårt hem igen och jag är ivrig som ett barn i en godisbutik inför att få krypa ner i min aldeles egna säng (och ja just ja, Roberts säng också)!! Fredrik och Anna + barn hämtade oss på flyget och stannade efter det en stund hemma hos oss och åt uppvärmda ICA köpebullar och en gammal bortglömd Julmust light som jag hittade i kylen.
Efter det åkte jag till COOP och storhandlade. Det behövdes. Jag gillar ju att storhandla och planera våra kommande middagar. Alla småbarnsföräldrar vet att storhandling utan kids = avkoppling. Sorgligt men sant. Jag trängdes runt med min tokstora vagn fullproppad med blöjpaket, välling och nötfärs i megapack bland alla nyårsfirare som mest handlade oxfilé.
För att sammanfatta julen så känner jag tacksamhet. Tacksamhet över min familj, över alla fina julklappar (jag och twinsen är så bortskämd så att det är löjligt) och över att jag faktiskt har privilegiet att få fira en jul så som julen ska firas. Med värme, kärlek, skratt och gemenskap. Det är verkligen inte alla som får det. Tack! Det har också varit väldigt roligt att fått fira julen med Twinsen "på riktigt". Alltså att de är större, mer alerta och mer medvetna. Förra året låg de ju bara och glodde som två fågelholkar alternativt sov. I år däremot blev barnen både rädda för jultomten, slängde julskinka + prinskorvar på köksgolvet för glatta livet samt uppskattade julklappspapperet bäst av allt.
I  morgon är det nyårsafton och det vankas PARTAJ. Jag håller tummarna för att twinsen ska vara friska och krya för just nu rinner det snor likt amazonasfloden x 2 ur deras små näsor och Kaspian har feber.

1 kommentar:

  1. Hej Sofi!

    Tack för att du ansträngt dig med att hitta sjukgymnast till mig i Östersund. Grymt tacksam! Ska ringa dem efter helgen och kolla om dom har lust att bråka med min dumma rygg.

    Sköt om er och ha en riktigt mysig nyår!
    Kram!

    SvaraRadera