söndag 6 november 2011

Good machine!

Hej! Som jag berättat ett flertal gånger så är Thaiarna väldigt fascinerade över det faktum att vi har tvillingar. Att det är en pojke och en flicka gör det hela ännu mer intressant och överväldigande. De säger alltid "You are very Lucky!!" till mig. Och till Robert ropar de imponerat GOOD MACHINE!! Robert är så mallig att han håller på att dö.
Middag på stranden nedanför hotellet. Ledsen för de enformiga bilderna. Bara mat, mat, mat.. Men det är helt klart lättast att komma ifrån med kameran då twinsen sitter still.. Därav den dåliga variationen.  

Bordet var dukat med en vacker vit duk och levande ljus. Can you remove this? Var det första jag frågade hovmästaren.  Att ha det fint omkring sig är inget för våra twins- onödigt att sabba den fina duken tyckte jag. 

Här sitter han med sin braiga maskin och är mallig som en tupp på steroider. 

Alvina fick ett thaihalsband gjord på blommor. Vi köpte det dyrt av en strandförsäljare för att få vår dotter nöjd och sysselsatt för en stund.. Visst blev hon fin? 

Kaspian blåöga har inte samma färg på ögonen som vi andra tre familjemedlemmar. 

En medelålders, halvfull amerikanska gick förbi och insisterade på att hon bara var tvungen att ta en bild av denna "Beauuuuutiful little family". Det fick hon såklart. 

2 kommentarer:

  1. Underbara barn! Kaspian kommer fälla många brudar..eller killar.. med det där mörka håret och blå ögonen..mums! :) Och Alvina charmar vem som helst med de där skrattgroparna precis som mor sin!

    Puss på er!

    SvaraRadera
  2. Puss på dig också! Åh vad jag längtar efter dig, Lou och att snart få träffa lilla skrutten!

    SvaraRadera