söndag 6 november 2011

KL- Malaysia

Hej svej! I dagarna två har jag och Robert diskuterat och funderat över hur vi ska lägga upp resterande tid av semestern. Koh Samui är tipptopp på många sätt fast ändå inte lyckats charma vår tydligen ganska kräsna familj. Vi hade först tänkt byta strand med vi känner oss i ärlighetens namn mer sugna på lite storstad nu. Vi måste ta en paus, byta ut sanden mellan tårna och palmerna mot lite höghus och puls. Bangkok är ju uteslutet pga av allt vatten. Så vi kommer att åka till Malaysia och Kuala Lampur en sväng i stället (9 nätter- sen åker vi tillbaka till palmerna och Thailand). Vi har varit i Kuala Lampur tidigare (pre-twin time) och har redan hyfsad koll på staden, människorna, kulturen och hur det fungerar helt enkelt. Vi blev förälskade sist så vi hoppas att vi blir lika nöjda denna gång. Nu har vi bokat flyg och hotell så på fredag drar vi från Samui till KL. Spännande!!
Tycker ni förresten att vi är tokiga som flänger runt med våra twins på detta sätt? Det är vi kanske. Men jag tycker att så länge man är två vuxna på två kids så går allt att lösa. Sedan blir det kaos, tårar och strul mellan varven men i det stora hela går denna resa som en dans! Helt klart fler fördelar än nackdelar i allafall! Mitt enda krav är att vi åker till ställen med bra sjukvård. Om det finns ett tipptopp-sjukhus i närheten så känner jag mig trygg. Nej, jag är lycklig över vårt familjeäventyr. Jämfört med att sitta och uggla i iskalla, becksvarta höst/vinter-Göteborg är detta heaven!
The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet från utsidan

Snart vårt nya hotell! The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur, fint ha?

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bassäng
Pool är livsviktigt. Kolla in Petrona Towers i bakgrunden!
The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Buffé
Se här står de redan och förbereder lyxfrullen inför vår ankomst. Så omtänksamt!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gästrum
Jo, jag ska nog få min skönhetssön här också..

6 kommentarer:

 1. Oh så lyxigt det ser ut! :)

  Jag tror nog att twinsen är nöjda (ja i stort alltså) så länge dom har mamma och pappa med sig. Sen om det är ett grått Göterborg eller en solig strand i Thailand spelar kanske inte lika stor roll för dom. Fast glada föräldrar ger ju glada barn sägs det så därför blir nog alla gladare av sol och bad-Thailand. :P

  Mmmm vilken frukost förresten på sista bilden. Den skulle jag ha längtat ihjäl mig efter, jag som älskar frukost!

  SvaraRadera
 2. Jag håller med! Bästa måltiden på hela dagen. Vi frossar varje morgon i frukt, pannkakor, nystekta ägg och färskpressad juice. Mums!

  SvaraRadera
 3. Vi älskade hotellet Le Meriedien i Kuala Lumpur. Sjukt bästa hotellet jag har varit på i hela mitt liv. Värd varenda krona! :) kram C & E

  SvaraRadera
 4. Hälsa KL från mig! Har dock aldrig bott på hotell när vi har varit där, eftersom släkten bor i Kepong Baru (en förort) och på några andra ställen runt KL, och vi blivit inhysta där. Blir lite smått avis, skulle gärna ha åkt ner nu i november eftersom min kusin gifter sig, men med jobb och pys funkar det inte. Ska ni vara i KL hela tiden, eller ska ni åka runt något också? Kram och ha det!

  SvaraRadera
 5. Har ni några bra tips Cecilia och Josefine? På vad vi ska hitta på med twinsen i denna stad? Vi har inte planerat att åka runt i Malaysia- tänkte först ev åka till Langkawi men jag tror vi hoppar det. Det blir storstadsliv för hela slanten..

  SvaraRadera
 6. Låter som en riktigt spännande och bra ide med KL! Ser framemot att höra mer!

  //Jennie

  SvaraRadera