fredag 18 november 2011

Ingen lek...men julpynt

Vi har i flera dagar försökt gå till den stora  lekparken som ligger en kort bit från hotellet så att twinsen ska få leka av sig. Varje gång vi börjar rulla vagnen i riktning mot lekparken så öppnar sig himmelen och regnet bara ÖSER ner. Som ni ser, som att duscha. Notera också den obligiatoriska Starbuckslatten. Jag dricker två om dagen- jag är beroende. Helt och hållet beroende. Utan mitt kaffe kan jag inte leva. Då det inte regnar är det ofta över 35 grader varmt så vi är tacksamma över alla gallerior med generös air-con.
Idag har vi varit på Harrods och Oooh:at och Aaaah:at åt alla julpynt. Mest jag. Inte lika stort som det riktiga Harrod´s i London- men lika fina julpynt. 

Och så lunch på våran absoluta favvorestaurang. Otippat för att vara "hälsofreakiga" mig- men det är sååå gott. Faktiskt. Dessutom äter twinsen gratis. Och så är det free refill på min cola light. Dessutom så behöver man inte skämmas då barnen kastar pommes på golvet eftersom det är ett väldigt barnanpassat hak- det är inte så fancy 

4 kommentarer:

 1. Vilken tur för dig då att Starbucks öppnar på centralen i Göteborg! m

  SvaraRadera
 2. Tror jag har ätit på Chilis under någon av mina USA resor.....Håller på att intala min man att vi ska åka till KL - går rätt bra ;-)

  Vad blir det efter Khao lak?

  SvaraRadera
 3. Till m: Ja fast i Sverige finns ju så många bra alternativ. Jag älskar kaffet (latten) på Esprsso house och Da Matteo till exempel. Men utomlands är Starbucks helt klart det bästa alternativet!

  Till anonym (jennie?): Lycka till med övertalningen. Efter Khao Lak blir det nog Phuket eller Koh Lanta. Vi får se. Smidigare med Phuket men jag gillar egentligen inte Phuket (vi var på Karon för ett par år sedan). Men det är ju en längre resa till Koh Lanta. Vi får se vad vi känner för. Sen blir det förhoppningsvis Bangkok några dagar innan hemfärd. När åker ni?

  SvaraRadera
 4. Da matteo håller jag med om men bäst är ju Centro,har du provat? m

  SvaraRadera