måndag 6 februari 2012

Konkurs

Åh, jag vill mest fylla detta inlägg med långa ramsor av fula ord. Men eftersom jag kämpar med att förbättra mitt språk och reducera det från alla svordomar så låter jag bli. Ni vet ju att vi åker till Cypern nästa vecka. Vi hade hittat ett riktigt fyndpris på biljetterna hos Ungerns största flygbolag Malev. Vi tänkte att de borde vara pålitliga och stabila. Men tydligen inte. De har konkat. Vi får inte tillbaka våra pengar. Skit, skit, SKIIIIT (kunde inte hålla mig).
Så nu har vi hittat och bokat nya biljetter. Det blir ingen billig tripp men vi slipper i allafall åka på obekväm tid. Så. Nu har jag avreagerat mig. Nu glömmer vi det här. Dessutom- det ger oss sååå mycket mer att få umgås med dem vi älskar jämfört med några sketna tusenlappar på banken. Rikedom mäts bäst i lycka i hjärtat och inte med siffror. GUD vad jag längtar!!
Efersom mormor är kvar så är vi inte på förskolan idag.

Långfrulle på en måndag!!

Åh så skönt med en slappisdag med gó-mormor!

Bordsskicket blir sakta men säkert bättre..


1 kommentar:

  1. Åh vad glad jag blev av din kommentar om mina foton :) Det värmer.
    Asså du skriver så himla bra tycker jag. Liksom naket och ärligt och jag tycker att de som hade ngt att säga om inlägget du tog bort kan sluta läsa. Herregud vad folk kan vara jobbiga och MÅSTE ha ngt att klaga på. Sedan är det jäkligt fegt att gå på Kaspian dessutom.
    Men du verkar strong. Fortsätt med det och fortsätt skriva som du gör. Det får en annan tvillingmorsa att inse att det man går igenom är man inte ensam om :)
    Kram

    SvaraRadera