onsdag 1 februari 2012

Så jävla bra och perfekt!!

Här är min alldeles underbara dotter. Hon är bäst, ingen protest. 
Hej!
Just nu är jag inne i ett sådant flow i livet. Och jag är faktiskt inte ironisk för en gångs skull. Allt känns bara så enkelt, kul, lätt, spännande, rajtantajtan, okomplicerat. Inga mörka moln på min himmel och det är så förbannat skönt. Det är inte ofta det känns så. Ofta är det något som skaver, gnager eller känns lite obekvämt och jobbigt. Men inte nu. Förutom twinsens magproblem, men jag tycker peppar, peppar att de senaste två dagarna varit betydligt bättre. Jag håller tummarna. 
Jag gläds över att det går så bra på dagis. Pedagogerna brukar ge twinsen beröm för deras prickfria uppträdande. De är tar väl hand om varandra, sover bra, äter bra och bråkar aldrig. De är inte ledsna då vi lämnar dem och då vi hämtar dem så möts vi av två skinande, underbara, små solar. Jag tycker också att de sover bättre, äter bättre och leker utan massa tjafs hemma plus att de skämmer bort mig med både pussar, kramar och kärlek i överflöd. De har börjat att PLOCKA UPP och städa undan sina saker på rätt plats ibland (sällan men ändå!!!!). Jag fattar noll. Vad hände liksom?
För att ännu mer spä på min glädjeyra så har jag köpt träningskort. På Sportlife Exclusive (billigt då man är student, hihihi!) där jag njuter av både träning och deras lyxiga dusch/spaavdelning 2-3 ggr i veckan. Underbart skönt på alla sätt och jag är så värd det!!! Snygg kommer jag nog bli också. 
Andra plus i livet är att mitt hår känns fluffigt och blankt (fått ett mirakelmedel av min kära vän Hannah på salong Alltid i Umeå- Orofluido elixir, heter den. Skaffa en pronto!). Jag är tokkär i min man. Han är så jävla het och härlig! Och det går skitbra för Robert på båda sina jobb. Han är en fantastisk pappa och han lämnar twinsen alla morgonar utom tisdag utan att gnälla och hetsa över någon morgonstress (själv är jag genomsvett efter att ha svullat i mig en frukost på 2 minuter samt klätt på barnen hundra kilo overall). Han steker pannkakor, sorterar tvätt och köper blöjor utan att jag säger till (kanske självklart i era ögon men inte för mig, han har inte varit så bra på egna initativ tidigare..). Skolan går bra och är helt galet intressant, utvecklande och givande. Jag ser ljust på min framtid. Framgångsrik och tokproffsig kommer jag bli!! Det är fint väder, kallt och klart- precis som det ska va på vintern. I helgen kommer min bästaste mamma hit (jippi!!!) och snart åker vi på en veckas semester till Cypern för att hälsa på fiiiiiina fam Risp. Jag känner mig pigg (för första gången på 1,5 år). Man kan köpa semlor nu. Gott! Vi har barnvakt och ska ut på middag + cocktails med vänner på fredag. Pepp pepp pepp!!! Nej, nu ska jag sluta. Jag blir nästan trött och illamående av mig själv och mitt hyllande & prisande av mitt liv.. Men jag kan inte hjälpa det. All glädje vill bara UUUT! Jag hoppas att jag kan sända er lite glädje och energi också. Jag delar GÄRNA med mig!


Kolla min perfekte son. 

Det här är världens bästa unge!! (av två)


Här ser ni en triss i livsnjutare just nu!

Jag tycker tom att det är kul att gunga. Jag kanske har blivit knäpp. Är det därför jag är så lycklig? Jag  kanske gått och blivit lite Bipolär light på gamla dagar. Nä, det tror jag inte. Hoppas inte. 

Kolla vilket mysigt område vi bor i. Bullerbyn. Jag älskar vårt hem, våra grannar, allt!  


6 kommentarer:

 1. Massa kramar och kärlek till dig och din fina familj!
  //Marlen och Hjalmar

  SvaraRadera
 2. Underbart... :)

  Jag läser ofta din blogg med ett leende på läpparna. Är själv tvillingmamma och känner igen mig i ditt liv och ord. Fortsätt skriv och de glöm dåliga kommentarer som du fick i förra veckan.

  /Johanna :)

  SvaraRadera
 3. Ha ha! Du är rolig =) När jag läste inlägget så läste jag fortare och fortare (!) så jag tror absolut din energi smittar av sig till mig i Sthlm!!

  Härligt att du/ni har ett bra flyt! Visst är det underbart att lämna och hämta glada barn på förskolan! För vår Julia (som också börjat nu) går det toppenbra! Hon plockar tom fram sina ytterkläder samt skor på morgonen för att vi inte ska glömma henne - så sött!

  =) Jennie

  SvaraRadera
 4. hahaha you crazy woman! :) Härligt med flow, det är du värd! :)
  Och snygg är du redan så det räcker och blir över..du kan väl dela med dig av det med? ;)

  Puss

  SvaraRadera
 5. Till Marlen och Hjalmar: Massor av pussar tillbaka. Jag vill ha fler bilder på Whats app!
  Till JOhanna: TACK! Är glad att du följer oss och tack för stöd ang alla elaka kommentarer. Hoppas allt är bra med dig och dina twins.
  Till Jennie: Härligt att Julia också trivs! Hur var er resa? Var åkte ni och vad tyckte ni?? Jag är nyfiken!
  Sandra: Jag behöver knappast dela med mig av min snygghet till DIG!!! Du behöver ingen extra snygghet- du är ju galet vacker som du är!!!

  SvaraRadera
 6. Jag mailar dig och berättar om resan ;-)

  Jennie

  SvaraRadera