onsdag 15 februari 2012

MIN DAG!!

Hello! Det känns helt ok att bli 29 bast. Jag tycker faktiskt helt ärligt att det är härligt att bli äldre!!! Jag tycker att det är skönt att jag för varje år blir lite klokare och tryggare i mig själv. Jag älskar att jag vet vad jag vill, vad jag tycker och vad jag tycker är viktigt i livet.
Jag tycker knappt att det är sorgligt att röven troligtvis redan börjat sin resa i nedåtgående riktning. Jag börjar också ana en och annan rynka. Tuttarna är tack och lov så små att det omöjligt kan falla ner (små bröst har tusen fördelar!).. Men som sagt- jag tycker att kroppens åldrande känns helt ok.

Idag har jag haft en fantastisk födelsedag. Förutom små petitesser som att Robert haft huvudvärk, frossa och feber och legat och sovit mest hela dagen. Alvina har vägrat att sova och har således varit på sitt allra bästa solskenshumör. Kaspian har ramlat och bitit hål i läppen. Och ja, just ja. Alvina sket ner min nya blus också.. Men det är sådant man får räkna med då man är tvillingmamma. Så, det har inte påverkat mig nämnvärt =) Mitt goda födelsedagshumör kan inget eller inget ta ifrån mig.
Morgonen började med frukost på sängen och presentöppning. Av maken fick jag en ny kamera då han är trött på alla fula fotografier på bloggen. Tack!!! Av fam Risp fick jag rosévin, choklad-bubbelbad, läppglans, bodybutter och ett armband. Jag blir så bortskämd att det är helt tokigt. Dagen fortsatte helt i min smak med en 8 km lång löprunda på beachen med svägerskan. Därefter trerätters lunch på indisk restaurang. Eftermiddagen har ägnats åt semla-bakning. Semla-frosseri. Nu blir det soffläge i uppknäppta jeans. En perfekt dag.
Frulle på sängen. Kunde dock inte avnjutas i sängen då jag har två nyfikna och hungriga barn... 

Söta Saga och hennes Buddhakompis utanför den indiska restaurangen.

Kul inredning på lunchrestaurangen.

Jag har fått äran att bära den magiska födelsedags-tårthatten

Sjuukt piffig!

Happy happy birthday

Kaspian älskar TV och sina kusiner

Vi fick till fluffiga bullar trots torrjäst. Jippi! Inte dåligt då jag aldrig brukar lyckas med torrjäst. 

1 kommentar:

  1. Grattis i efterskott sofi! Du ser ut att ha det super! :)

    SvaraRadera