tisdag 31 januari 2012

Assistent (typ slav) sökes!!

Jag har tidigare levt i en värld där jag trodde att vi tvättade VÄLDIGT mycket. Med två skitiga ettåringar blir det snabbt stora högar av tvätt och vår tvättmaskin går varm vareviga dag. Men nu är jag bevisad motsatsen. För OMG vad man måste tvätta med två förskolebarn. Det är faktiskt helt stört. Jag har fyllt på extrakläderna i tre omgångar redan och smutstvätten keeps coming! Därav:
Sökes: Tvättassistent. Typ slav. Med min feta månadsinkomst kan jag betala dig 10 kr i timman (svart). Kanske 12,50 kr om du har fina referenser. Men då ingår fika och högklassigt sällskap i form av mig. 
Jag som trodde att jag skulle få fritid om kvällarna nu när kidsen är på förskolan.. Jag hade FEL. Fel, fel, fel. För nu tillbringar jag all min tid i tvättstugan. Jag tvättar, tvättar, torktumlar, fyller på sköljmedel, viker och håller på..
Detta är INTE 2 veckors tvätt för twinsen. Det är 2 DAGAR!
Att de har rännskita kan kanske påverka lite iof..3 kommentarer:

 1. Vad var det jag sa?! :)
  Du trodde mig ju inte!
  Puss/Hannah

  SvaraRadera
 2. Nej, jag vet:) dumt va? Du har ju alltid rätt! Det är tur att jag har dig att fråga om allt! Annars hade jag trott att mina twins var helt onormalt och galet smutsiga av sig..

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Om du önskar en slav så finns en här? :)
  Pl_9@live.se

  SvaraRadera