tisdag 29 maj 2012

Dagen D

Hej! Jag har ju inte berättat om årets viktigaste högtidsdag ännu. Mors Dag. Dagen började väl si så där då min mors dag present inte riktigt nådde upp till mina förväntningar. Ingen väska och inget bling-bling. Men nu såhär i efterhand känns presenten ganska ok trots allt. Mer om presenten i ett senare inlägg.
Dagen fortsatte med mysig frulle och därefter gick vi till Kärra Simhall och badade med twinsen. Kaspian och Alvinas favoritaktivitet nr 1. Och min, nästan i allafall.
Sedan hade vi en slapp dag i solen. Skönt. Inga måsten. Jag försökte dock såklart ta vara på dagen och de priveligier som mors dag innebär. Typ att man kan få iskall saft serverad med sugrör då man solar plus bli kliad på ryggen under obegränsad tid.
Jag hade dock en tid att passa. Kl 18 skulle jag vara "snygg" och "sminkad" och redo att åka hemifrån. Spännande. Vi lämnade twinsen till Linda och Henke och kunde därefter njuta av lite romance, egentid och en väldigt god middag på Långedrag s värdshus. En nästan helt perfekt mors dag!! Fast nästa år håller jag tummarna för bling-bling också =)
På väg mot badhuset! Mamman är lika excited som twinsen!

Pooldopp och glassätning

Glassen är redan slut..

Kolla in Alvinas pose. Så söt att man dör..

Alvina älskar dessa inte så chica solglasögon.. Vi måste leta efter något piffigare i sommar..

Mamma redo att firas..

Rekommenderas!

Min romantiska man drog ut stolen till mig.  Pluspoäng på det.

Hungrig mamma

Toast skagen och vitt vin. Löjligt gott.

Jag och min gooooda fisksoppa

Här står mannen i mitt liv som ger mig geleknän och pirr i magen varje dag.
Vi tog en liten promenix efter middagen med målsättningen att köpa glass till efterrätt. Dock så hann glasscaféet stänga så vi blev utan.

Så vi åkte hem och åt efterrätt tillsammans med barnvakterna istället. Barnvakterna verkar för övrigt trivas väldigt bra på vår soffa..

2 kommentarer:

  1. Så fint! Och så fina shorts! Får man fråga var du köpt dem?

    SvaraRadera
  2. Hej! Ja, det var så mysigt och gott så! Shortsen är från Zara, min favvobutik. 399 kr tror jag. Som hittat! Vilket fint namn du har Elisa! Om jag får en dotter till kanske jag snor det =) Ha en bra helg! Kram

    SvaraRadera