måndag 28 maj 2012

Prioriterar sol!

Hej! Det är svårt att motivera sig till att sitta vid datorn och blogga då solen alltid lyser. Man har svårt att motivera sig till det mesta då det är så galet varmt ute. Eftersom man är svältfödd på just sol då man bor i vårt avlånga land vill man ju liksom hinna suga i sig varje liten värdefull sekund av solenergi. Alla måsten får vänta.  Dammet har inget emot att vänta några dagar.. Att få en liten klädsam bränna står på första plats på prioriteringslistan. Har i övrigt haft en helt makalöst härlig helg.
Finbesök av kusinerna Emma och Tove i fredags, samt deras fabulösa mamma Ida. Jag och Ida gjorde vårt bästa för att försöka få till en normal dialog men det var lite kinkigt med fyra trötta och hungriga barn. Barn som dessutom hann bajsa totalt 6 bajsblöjor under 2 h.. Vi hann iallafall laga mat, äta mat, utfodra barn, torka bajs och prata mellan varven. Mysigt.
På lördagen var jag fotbollsänka så jag och twinsen passade på att hälsa på Cissi, Daniel och Elias i deras nyinköpta hus. Cissi är ganska så höggravid och jag är inte så värst avundsjuk på henne i denna värmen. Jag är så tacksam över att vi fick två till priset av en =) så att jag slipper allt det där. Jag tyckte att det var pest att vara gravid. Hugaligen. Oro, fetma, foglossning, illamående, galopperande humör, svullna fötter, oförmåga att springa. Det är det enda jag minns av mina 7,5 månader som gravid. Den enda fördelen med att föda 6 veckor för tidigt var ju att jag iaf slapp att vara gravid. Nä. Vi är välsignade med två perfekta barn. Jag är så extremt tacksam över dem och jag har har ett obefintligt sug efter fler kids. Det blir inga fler kids i min härligt platta mage =). Dessutom så har ju Cissi snart en liten gosig miniminibebis som jag kan låna om jag skulle drabbas av bebissug..
Jag och preggo-Cissi hade en mycket skön dag. Vi alternerade mellan kaffedrickande, lunchtuggande och konflikthanterande medlare mellan våra tre barn. Barn är extremt ego och det kan bli ganska så högljudda konflikter mellan tre stycken soon-to-be-two-year-olds..
Annars så har jag tittat på min man som stått vid grillen som vanligt. Han är lite lätt besatt. Men jag klagar inte, det är gott med grillat.

Twinsen gosiga kusiner

Barnen satt ner fint i säkert 5 sekunder.

Piggelin i solen. En mänsklig rättighet

Kaspian körde in i vattenslangen och voltade. Vem har övningskört med honom?

Alvina och Elias testkör gräsmattan

Mycket spännande leksaker

Alltså kolla Kaspians stil. Jag skrattade så att jag kissade lite i bikinin =)

Hihihihi..störtsköna kids!
Kommer de bli husvagnscampare då de blir stora tror ni?

Mina små semesterfirare..

Vattenmelon i stora lass

Bästisen och den blivande storebroren Elias som är svår att hinna fånga på bild.

Och så grillmannen min...

4 kommentarer:

 1. Låter som ni har haft en härlig helg! Sur bara över att alla bilder är blockerade på min jobbdator (på SCB). Kommer inte åt FB, Blocket, vissa andra sidor, däremot Hemnet, och bilder visas som sagt inte. Får titta när jag kommer hem. Hur går det på ditt nya jobb???
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Ja, helgen har varit toppen och livet är i största allmänhet toppen just nu. Jag är just nu tjänstledig för studier och kommer faktiskt inte att börja jobba fören augusti.. Jag längtar faktiskt dit även om jag ser fram emot en ledig sommar också. Hoppas livet ler mot er också. Kram

   Radera
 2. Hej, jag läser din blogg emellanåt men jag har inte hunnit med på vad som hände med ditt nya jobb?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Inget har hänt med mitt nya jobb=) Just nu är jag tjänstledig för att slutföra mina studier. Sedan kunde jag tyvärr inte börja jobba i juni som planerat eftersom jag hade tre månaders uppsägningstid från mitt förra jobb. Min gamla chef tillät mig inte att börja hos en ny arbetsgivare innan uppsägningstiden var slut. Tyvärr. Så jag börjar på det nya jobbet i augusti och jag LÄNGTAR! Men först har jag en ledig sommar att se fram emot!

   Radera