onsdag 30 maj 2012

Vadå livspussel?

Just precis nu gör jag mitt allra bästa för att njuta av varje sekund, ta tillvara på tiden och inse att livet aldrig kommer bli såhär lättsamt igen. Jag är tjänstledig för studier. Examensarbetet är inskickat och nu väntar jag på att examineras nästa vecka. Jag har en del småfix, opponering och diverse förberedelser på min to-do-list. Men inget som kräver mitt engagemang 8 h per dag. Det så kallade livspusslet lyser just nu med sin frånvaro. Ljuvligt. Jag kan inte säga att jag saknar det direkt.
Idag har vi ätit frukost i lugn och ro. Vickat på tårna. Blåst på vissnade maskrosor. Tränat. På onsdagar är Robert alltid pappaledig och därför har dessutom hunnit njuta av en familjedag på Liseberg. Jag får spader av att besöka denna fantastiska nöjespark under högsäsong, men just nu är det perfekt. Inga timmeslånga köer till attraktionerna. Ingen hets. Inga hysteriska ungar i foppatofflor. Ingen som armbågar dig i sidan för att få första parkett på Allsången. Man behöver inte vänta 35 minuter för att få köpa en mjukglass. Om man ska besöka Liseberg under de mest hektiska semestertiderna måste man vara lagd åt det sadomassochistiska hållet för att överleva.
Idag kunde vi spatsera runt i lugn och ro. Twinsen fick krama Lisebergskaninen och åka karuseller (ja, iallafall de attraktioner som är tillåtna om man är kortare än 90 cm). De har fått varsitt gosedjur. Kaspian och Alvina har varit som två, lyckliga solstrålar hela dagen. I allafall tills vi skulle åka hem då jag bokstavligen fick brotta ner en hysterisk Alvina i bilbarnstolen. Hon ville INTE hem.
Alvina tränger sig i kön.. Min tuffa tjej som vet hur man tar för sig i livet. Jag gillar´t.
Fast det där med kö-vett-och-etikett får vi nog träna på =)

Karusell!! Weee!

Kaninresan var fantastisk, tyckte alla i familjen
Mamman ser dock liiite hysterisk ut och håller sin son lite lätt krampaktigt i armen =) Jag ville ju inte att han skulle drunkna.

Fascinerade små!

Glädjefnatt!

Lycklig och icke-stressad tvillingmamma =)

2 kommentarer:

  1. Vilken grymt härlig dag! Underbart med stressfria dagar :)

    SvaraRadera
  2. Ja, det är underbart händer allt för sällan!

    SvaraRadera