onsdag 15 september 2010

Badbebisar

Våra bebsiar älskar att bada, de får ett uppspelt och nyfiket ansiktsuttryck och jag tycker det ser ut som att de njuter i det varma vattnet. Bilderna är från förra veckan då de badade tillsammans med Robert. Vi fick sedan lite skäll från hemsjukvården eftersom man tydligen inte får bada tillsammans med prematurbebisar pga infektionsrisken. Hoppsan, men man kan ju inte ha koll på allt. Så numera får de bada själva med mamma och pappa på sidan om.
Den blå sladden ni ser på Alvinas mage är numera borttagen, twinsen hade tidigare en s.k. apnédosa för att kontrollera deras andning. Dosan larmade om de inte tagit ett andetag på 20 sek. Men nu är deras andningsförmåga helt färdigutvecklad och vi har inte använt apnédosan på en vecka. Skönt med en sladd mindre!


Alvina simmar!

Kaspian är nästan lika hårig som sin pappa
Twinsen har varit snälla inatt och vi har sovit ok mellan matningarna. Idag myser vi hemma som vanligt och det enda vi har på schemat förutom det vanliga är att svabba bort alla bröstmjölksfläckar på golvet. Så sjukt äckligt, jag fattar inte hur det har gått till men golvet ser ut som att det fått mässlingen, fast inte röda fläckar då.

1 kommentar:

  1. Härligt att de gillar badet! Pysen här avskydde det tills han var 8 månader... Och han fick bada med sin pappa, trots att lillen var lite prematur. Skrev förresten ett mail till dig om hur du ändrar inställningar för kommentarsfunktionen... Kramis

    SvaraRadera