söndag 19 september 2010

Bråk om vagnstyrningen

Hej!!
Skön dag idag, Robert hemma precis hela dagen vilket känns lyxigt. Vi tog "sovmorgon" till 10 förutom att jag ammade kl 4, 6, 8. Hinner sova en timma mellan varje då de ammar ca 30 min var. Sen mysfrukost innan vi bäddade ner barnen och styrde mot vallokalen för att rösta. Vallokalen ligger ca 200 m bort och det var lite jobbigt att bestämma vem av oss som skulle få äran att ratta vagnen den korta vägen. Robert vann.
Man känner sig så stolt då man kommer rullandes med vår stora tvillingvagn och man väcker ganska stor uppmärksamhet då det ligger två små i. Himla mysig känsla att va ute och gå som "riktig familj".

Morgonmys

Kunde inte låta bli att lägga ut en bild till
Sen småhandlade vi lite på coop, även där blev det småbråk om vagnen eftersom vi båda så gärna vill köra..hihi.
Efter vår korta utflykt var det dags för ammning igen.

Linda och Henke var här i fredags, vi fick superfina filtar till barnenEfter amningen passade jag på att ta en timmas egentid då jag tog en promenad i skatås, skönt att komma ut lite i friska luften. Och det är skönt att få va lite ifred också, får man känna så som mamma eller är man hemsk då? Efter mina 60 min är det dock väldigt mysigt att få pussa mina älsklingar igen! Sedan har vi haft besök av Björn och Jane som hade med sig gófika och fina kläder till barnen. Nu ammar jag och bloggar samtidigt och hoppas att jag ska få någon timmas sömn efteråt. I kväll blir det som varje kväll mys i soffan med min fina man och mina underbara barn, ser fram emot "Ensam mamma söker" kl 20!
Halvsliten morsa och Kaspian

3 kommentarer:

 1. Vännen, vad sliten du ser ut på bilden! Får du sova någonting alls??? Det är för övrigt HELT OK att vilja ha lite egentid ibland, även om man är mamma. Annars överlever man inte. Kramis - och hoppas att barnen snart kommer på att man kan äta mycket och sällan istället för lite och ofta...

  SvaraRadera
 2. Klart man måste få egentid. Från att Nikki var 3 dagar och vi hade kommit hem så var jag själv i stallet åtminstone 3 timmar om dagen. Det behövde jag för att fungera, och en glad och utvilad mamma är mycket bättre för barnen än en trött, sur och pressad mamma. Jag längtar efter att få träffa er och Nikki är väldigt spänd på att få se "små bäsisarna" Kramar

  SvaraRadera
 3. haha du ser inte det minsta sliten ut, förkastar åsikter som ovan!

  Du är snygg och fräsch, som alltid!!

  SvaraRadera