fredag 27 maj 2011

Den stora 9 månaderskrisen

Hej! Idag har vi inte fått mycket vettigt gjort. Jag hade en lång lista med "To do" punkter att pricka av. Men våra twins har haft en väldigt mammig dag idag och satt käppar i hjulet för min lista. Just nu sitter de i badet och leker förnöjt medan jag sitter på dasslocket och bloggar. Då de badar låter de mig vara ifred men jag antar att de kommer att tvinga ner mig i badkaret i morgon. Så fort jag inte gett dem min uppmärksamthet har de vrålat missnöjt. Kaspian krypspringer efter mig som en hund- rycker mig i benet och tjurar tills jag plockar upp honom eller "går"-tränar med honom. Alvina som vägrar att förflytta sig sitter på sitt lilla bebisarsle och skriker tills jag kommer och roar henne. Efter ett par tappra försök att styra upp något i vårt hem gav jag upp. Ändrade planer. Så jag har mest legat på golvet med barnen. Kaspian har krypit fram och tillbaka över mig och garvat. Dragit mig i näsan och skrattat, slagit mig på magen så att överskottshuden skallrat och garvat ännu mer. Alvina har suttit bredvid och lekt förnöjt med mina armband. Det har vi gjort idag. Och handlat på Willys. Glamour på hög nivå som ni hör. Men snar tkommer Robert hem. Då ska misslurarna i säng och vi ska äta räkor, ost och gott småplock. Kanske ett glas vin på det. Jag har fått mens idag och känner mest för att äta en Marabou 100 g chokladkaka. Med chokladsås på. Och kanske lite chokladmousse också... Och chokladglass. (Usch...det låter ju nästan som att jag är gravid...med dessa cravings. Det är jag inte. Bara chokoholic)
Den här går inte av för hackor!! Mums för en mamma..
I morgon kommer svärföräldrarna hit. Robert åker tidigt till Örebro och jag behöver hjälp med barnen eftersom vi har lägenhetsvisning på söndag. Vi har en del städning framför oss...

MIna jobbiga barn. Tur att de är söta iallafall ;)

Kolla vad jag hittade i Alvinas pyjamas inatt!!!! Att få på båda barnen deras pyjamas efter kvällsbadet kan ibland vara lite kinkigt då de inte är så intresserade av att ha pyjamas på sig. De vränger sig som ormar.. Jag försöker avleda dem på alla möjliga sätt och igår använde jag denna rumpsalva som avledningsmanöver/leksak. På natten vaknade jag av en arg dotter. "Stackars liten har ont i magen tänkte jag" och klappade om henne. Då hittar jag till min stora förvåning denna innuti pyjamasen. Då jag skulla klappa henne lite för att trösta känner jag att hon ligger på något hårt. Inte konstigt att hon var sur! Då den var bortplockad somnade hon genast om... Ops!

1 kommentar:

  1. hahaha skrattade högt åt salvan i pyjamasen. Sånt som händer liksom :D

    SvaraRadera