måndag 30 maj 2011

Utsövd men sjuk och gnällig ändå denna måndag...

Hej på er! Måndag idag! Jag känner mig ganska kry eftersom min man som är värd sin vikt i guld har varit uppe med våra febriga och gnälliga twins i natt. Sen åkte han och jobbade kl 7. Så jag har sovit mellan 21 och 7 (har sovit så hårt att jag inte ens vaknat upp en enda gång) och ska inte alls klaga. Hur Robert känner sig vill jag inte ens spekulera i. Stackarn.
Jag fattar inte att vi drabbas av förkylningar och feber stup i kvarten. Innan barnen kom var jag förkyld/sjuk max en gång varannat år. Jag var alltid, alltid, alltid frisk! Efter barnens ankomst tycker jag att jag varit krasslig vid flera tillfällen. Varje gång barnen är sjuka så blir jag också det. Så oeffektivt eftersom det är då barnen är sjuka man verkligen behöver vara frisk och stark!

Sen ska jag gnälla över en annan grej också då jag väl är i farten. Twinsen har börjat väcka varandra. De sover i samma rum och tidigare har den ena kunnat ligga och gallskrika utan att den andra väcktes av det. Det var som att de inte brydde sig om varandras olika läten och ljud. Men nu räcker det med att den ena piper till litegrann så vaknar den andra på momangen. Såååååå irriterande! Som i gårkväll vid nattningen. Då man fick den ena att somna så dröjde det inte många minuter innan den andra lyckades väcka hon/han igen. Så det blev en evighets-karusell med vakna och ledsna barn som turades om att väcka varandra. Tillslut fösökte vi natta Alvina i vår säng men det fungerar inte heller. De är vana att somna i sina egna spälsängar och kommer inte till ro någon annanstanns. Så hur vi ska lösa detta problem vet jag inte.

Idag ska vi bara ta det lugnt och kurera oss. Samt försöka att inte stöka ner i vårt "perfekta" hem eftersom det kommer en ev köpare på visning kl 16. Sen har vi en sista visning i morgon också. Jag längtar efter att detta är över för det är stört omöjligt att inte skita ner med två vilda 9 månaders. Jag ska ut och röja i köket nu för det ser ut som 7 svåra år där inne efter alla frukostar.
Hoppas ni får en fin dag!

Här kommer bilder från igår..

Alvina vill ju inte äta men tittar på majsen iallafall...

Robert och farfar Jan-Åke. Vi var på Mors Dag middag hos svårföräldrarna igår.

Mor och dotter som inte var på topp denna dag...

Kaspian och hans faster Amanda

Kaspian fick prova att köra lite bil men det var inte så uppskattat

Alvina kollar på Lejonkungen på pappas mobil och vilar en stund

1 kommentar:

  1. Små barn är vandrande smitthärdar! De har ju inget tränat immunförsvar, som vi har, och därför blir de sjuka hela tiden. Ni träffar ju ganska mycket folk, så det är inte så konstigt att de blir smittade då. Man kan ju vara latent bärare utan symptom... Å andra sidan - om de är sjuka mycket nu, kanske de inte behöver vara sjuka så mycket när de börjar på förskolan... Kram och krya på er - även här är det förkylt (men det beror eventuellt på MMR-vaccination för en vecka sedan)

    SvaraRadera