onsdag 25 maj 2011

Bebismördare...och kaffebrist... Dålig start!

Efter en väldigt dålig start på denna dag så hoppas jag att den bara kommer att bli bättre och bättre. Robert väckte mig kl 7.30 då han skulle åka till jobbet- precis då jag befann mig i en otäck mardröm. Jag hade i drömmen råkat köra in vår stora kombibil i en cykeltunnel. Ooops. Då jag tokstressad skulle backa tillbaka körde jag på en pappa som kom med sin söta mulattbebis i en barnvagn. Precis då jag troligtvis dödade den gulliga bebisen väcktes jag alltså av min morgonstressade man. Jag hade en puls på 180 slag/min och hade svårt att inse att det inte hade hänt på riktigt. Förstår ni vilken dålig start! Som en bebismördare. Sedan då jag 10 min senare skulle fixa twinsens morgongröt tappade jag ut hela den geggiga härligheten på golvet. Suck. Därefter kom det som satte spiken i kistan. Mjölken var slut. Jag och Robert har en viktig oskriven regel om att han ALLTID måste lämna en skvätt mjölk så att det räcker till mitt morgon och förmiddagskaffe. Annars dör jag! Robert dricker mjölk likt en blåvalsunge och jag köper flera tusen liter mellanmjölk och kånkar hem i tvillingvagnen nästan varje dag! Därför är det inte mer än rätt att han lämnar litegrann till sin kaffeberoende fru.
Efter denna traumatiska start på dagen kan det väl bara bli bättre nu...
Kolla vad jag kan nu! Resa mig upp i sängen...

Lycklig son och stressad mamma eftersom vi sagt varje dag i 2 veckor att vi ska sänka botten i spjälsängen... Idag måste måste måste det ske. Usch vi är dåliga föräldrar. Men Robert är hemma så himla sent så jag hinner ofta natta barnen innan han kommer. Och att skruva i sängar är ju mansgöra (?). Jag skäms över denna åsikt eftersom den är störd. Men jag hatar att skruva och fixa med möbler ock tycker att Robert ska fixa det och inte jag. Men tänk om Kaspian trillar ner...då förlåter jag inte mig själv och mina stenåldersåsikter.

Jag tar det lite mer lugnt jag!

5 kommentarer:

 1. Hej!

  Ville bara säga att jag verkligen gillar att läsa din blogg! Du skriver så humoristiskt och jag har blivit full i skratt flera gånger när jag läst din blogg. Fortsätt så! :)

  Ha det bra/ Carolina Lidström

  SvaraRadera
 2. Vissa dagar ska man bara stanna i sängen känns det som!
  Hoppas att resten av dagen blivit betydligt bättre :)

  Här hemma är det jag som gör det mesta av "karlgörat", typ sänker spjälsängen, sätter upp tavlor, bygger möbler och sånt. Annars blir det aldrig gjort ;)

  SvaraRadera
 3. Vännen, jag kan fixa sängen när vi ses! Jag ÄLSKAR att montera möbler från IKEA... Fast det är nog bättre om ni gör det innan dess, så att Kaspian inte klättrar ur. Du har inte funderat på att övergå till sojamjölk? Finns numera flera olika märken och "smaker" att välja mellan, och då kan du nog vara tämligen säker på att Robert lämnar den i fred! Kram!

  SvaraRadera
 4. Till Carolina: Tusen tack! Jag blir glad över att du gillar bloggen och att du skrattar.
  Till Sara: Jo det är helt sant! Det går alltid fortast om man gör det själv. Jag gör faktiskt det mesta av "karlgörat" här också. Men just sängen orkar jag bara inte med!!
  Till Josefine: Åh jag längtar efter er! Ska bli så kul. Fast du ska inte behöva skruva i något, det lovar jag. Bra idé om sojamjölken...fast tyvärr är det ju inte lika gott som komjölk. Inte enligt mig iaf. Men jag skällde på honom så han gör nog inte om det misstaget på ett tag..hihi.

  SvaraRadera
 5. Sv: Jag kommer också fråm Vilhelmina. Är vän med din kusin Emily så vi har säkert setts nån gång för längesen :) Vilhelmina är ju inte så stort! Hoppas du får en fin dag!

  SvaraRadera