onsdag 18 maj 2011

Flow

De senaste veckorna har jag och twinsen varit inne i ett sådant härligt flow. De är nöjda heeela tiden. Särsilt Kaspian som njuter av att kunna krypa och bara far runt som en liten korv runt golven och upptäcker världen. Han är aldrig, aldrig sur (kanske lite ibland då han är trött men då lägger jag bara honom i sängen med hans favoritkanin så lägger han sig på sidan och somnar på 2 röda). Även Alvina har lätt till att komma till ro i egen säng. De sover två gånger på dagen, en lur på fm och en på em. De somnar alltid samtidigt (jag kann knappt tro att det är sant!!). Ni som följt bloggen vet ju att jag ibland slitit mitt hår och nästan blivit galen eftersom de tidigare aldrig sov samtidigt (eller ville äta samtidigt). Men nu har de liksom hittat någon sorts lunk och balans. De äter med god aptit och tycker om det mesta jag ger dem. Just nu är det väldigt lätt att vara tvillingmamma och jag njuter av varje dag. Jag antar att om några dagar/veckor så är det dags för en ny utvecklingsperiod och lite mer konflikter och gnäll. De sover dessutom mycket bättre på natten nu. Jag har inte vågat skriva om det i bloggen eftersom jag är rädd att det ska vända då (jag är lite vidskeplig). Nu har de t.ex. sovit mellan kl 20-05.45 två nätter i rad, båda två!! Kl 05.45 har de fått lite ersättning och då har de somnat om till 07.30. Ljuvligt! Underbart! Jihoo! Lattjolajban!
Jag vill inte skryta- jag vill bara förmedla hopp till er andra tvillingmammor  och enlingmammor som läser bloggen. Mina barn har vägrat sova, trilskat med maten, varit sjukt osynkade- men en dag händer det. Allt liksom bara flyter på och fungerar. (I allafall ibland) Håll ut bara!

2 kommentarer:

 1. härligt att höra!
  Jag gillar ju att höra sanningen, så jag vet vad som väntar när mina troll tittar ut i augusti.
  Men det är skönt att höra att det är lugna perioder också.
  (fast det låter som om du alltid till största del njuter av livet som tvillingmamma)

  Grattis till nya boendet också!

  SvaraRadera
 2. Tack! Hoppas du mår bra med stormagen! Mina små kom i augusti förra året...himla bra månad det! Hoppas du får behålla dina guldklimpar i magen så länge bara. Kram!

  SvaraRadera