måndag 2 maj 2011

Fat Boy bor hos oss...

Hej svejs! Igår då jag satt och matade barnen med deras middag så hoppar Robert in genom ytterdörren och ropar väldigt uppspelt: Sofi, Sofi, kom snabbt hit och kolla vad jag har med mig!
Jag: Men jag är inne i ett bra matnings-flow här. Kan det inte vänta nåra sekunder.
Robert: NEJ, kom hit nuuu!
Jag: jaja
I hallen möts jag av en gigantisk, enorm, knallröd, puffig säck. En så kallad Fat Boy.
Jag: Är det en Fat boy?
Robert (mycket nöjd): Ja, tänk så perfekt att ha på altanen! Man kan sitta i den, ligga i den, sola i den, leka på den....
Jag: Ja..... Men var har du lagt altanen då?
Robert: Men åååh, vi kommer ju ha hus och altan snart.
Jag: Mmmm... Annars hade jag en idé om att vi kunde köpa hus med altan först. Och sedan pryttlar att ha på altanen.
Robert: Ja men nu kan vi ju ha den i vardagsrummet så länge. Tänk så skön att ligga och kolla på TV på.
Jag: Jag kan förstå vad du menar. MEN man kan också tänka att det är praktiskt att ha en liten plätt golvyta i lägenheten, så att barnen har någonstanns att leka och krypa omkring. Med det där röda monstret har vi ju inte ens en kvadratdecimeter till övers...
Robert: Du har en poäng där.
Jag: Allvarligt Robert. Vi kan inte ha den där inomhus. Du får fixa det här. Jag kan inte ha den hemma i morgon då barnen ska leka på golvet. Du måste ha den på något annat ställe tills vi har mer utrymme!
Robert: Nemas problemas. Jag fixar det älskling.

Vad tror ni jag möts av nu på morgonen? En stor, röd Fatboy i soffan. Robert har alltså fixat genom att lyfta den röda, enorma puffen från vardagsrumsgolvet upp till och soffan. Då var problemet löst då, great!!

En fet, röd pojke har alltså också flyttat in hos oss. Den är större på riktigt än bilden!!! Enorm.

Fatboy-Jeans

4 kommentarer:

 1. Hahaha!! Soffan!! Vilken skön story. Typiskt killar;)
  Lycka till med den.
  Puss

  SvaraRadera
 2. Nja, typiskt killar, jag vet inte. Jag hade nog gjort på samma sätt om det inte fanns någon garderob att stuva undan den i så att den inte syns. Min man hade däremot slängt ut någon annan pryl som han skulle anse att vi inte behöver, eller snarare, han hade aldrig kommit hem med något impulsköp över huvud taget...Kram!

  SvaraRadera
 3. hahaha kul!

  Jag är faktiskt också sugen på något liknande, men kanske en...not so fat boy. :D Alltså mer en vanlig sittsäck. Vi har ett hörn över i barnrummet där jag skulle vilja få till lite myshörna inför framtida läs-stunder, men en soffa ryms inte och en fåtölj känns för litet med två stora småttingar. :)

  Hoppas ni hittar en altan till fat-boyen snart också!

  SvaraRadera
 4. Ja visst är det där en klassiker?! Då den ena kommer hem och är superexalterad och den andra inte fullt lika happyclappy.. haha! Jag diggar Robert iallafall, han verkar skön! Barnen kommer nog att gilla den röda fetingen om inte annat om bara några månader! Hur gick det med huset? Ska ni lägga något bud?! Låter spännande! Lycka till!
  KRAM Jenny

  SvaraRadera