onsdag 18 maj 2011

Overkligt högt vrål från liten tjej ger mamman tinnitus

God morgon!! Hoppas ni mår bra! Idag hade jag och twinsen inplanerat ett besök på BVC för att träffa min föräldragrupp med andra tvillingföräldrar. Men eftersom jag fortfarande hostar och snorar en del så tror jag dessvärre att vi får hoppa över det besöket. Jag tror iof inte att jag smittar längre men eftersom det är väldigt blandade åldrar på alla tvillingar och flera prematurer (som är mycket mer känsliga för infektioner) så vill jag inte oroa någon. Ett par tvillingtjejer är födda redan i vecka 26 och trots att de är 3 månader äldre än mina twins är de pyttepyttesmå. Så vi får roa oss på egen hand idag i stället.
En kul sak som händer idag är att vår lägenhet ska komma in på Hemnet- jag hoppas att många köpsugna med tjock plånbok får habegär på den!!
Andra spännande (?) nyheter är att Alvina nu på morgonen klämt sig på en byxgalge som hennes slarviga mamma lämnat på golvet efter gårdagen klänningsprovande. Oh my vilken decibel mitt lilla troll kan uppnå då hon blir riktigt sur. Jag fick nästan tinnitus. Hon klarade sig som tur var utan någon större skada.
Nej nu ska jag vika tvätt. Ha en bra dag!Min lilla argbigga har hämtat sig från bråket med galgen och är nu go och glad igen!

1 kommentar:

  1. Skönt att du har matchat Alvina med inredningen :)kram C & E

    SvaraRadera