tisdag 17 maj 2011

Hostmedicinen är min bästa vän idag!

Prisa min läkare på Björkekärr vårdcentral! Och prisa hostmedicinen Cocillana-Etyfin! Läkaren berättade att man kunde bli lite slö och dåsig efter intaget av medicienen. "Perfekt" tänkte jag som bara längtade efter att få sova. Doseringen skulle vara 5-10 ml. Så igår kväll drog jag i mig en liten överdos på 15 ml och gick och la mig kl 21.30. Sedan sov jag som en klubbad säl till kl 7.30 då Robert väckte mig. Idag mår jag såå mycket bättre även om jag fortfarande pratar likt jag hade en såg i halsen.
Jag tänker ta det väldigt lugnt idag också med förhoppning om att bli helt frisk. Helst till i morgon eftersom jag inte gillar att ta det lugnt. De aktiviteter vi hitills hunnit med idag är att jag och barnen tagit ett bad tillsammans. Det går bra att bada ihop i badkaret nu eftersom de sitter så stadigt båda två. Mysig aktivitet att börja dagen med- ett morgonbad med två mjuka men vilda små plaskmonster. Sedan då barnen sov sin förmiddagslur har jag passat på att tvätta och laga storkok till barnen (Kyckling med squash, palsternacka, morot, broccoli i gräddig sås med citron, vitlök och olika örter + couscous). Nu ska jag strax mata de små pluttarna med detta. I eftermiddag kommer min kollega Anna hit och fikar. Det är vår tisdag det.

1 kommentar:

  1. Coccilana är bra grejer det! :)

    Mmm...det där storkoket lät gott. Jag har inte använt mig av couscous något än men känner att jag behöver lite nya idéer i bebis-matlagningen så det kanske får bli nåt sånt framöver.

    Här är favoriten annars kyckling med rotfrukter, mycket palsternacka ska det vara hälsa Oscar och Elsa. :)

    SvaraRadera