tisdag 3 maj 2011

Snöoväder och konflikter med sonen...

God morgon! Hoppas ni har vaknat vid gott mod. Här har vi haft en morgon med några motgångar. Det snöar ute- var det inte sommar nyss? Jag blir så förvirrad. Sedan har jag och Kaspian åter haft lite disharmoni och olika åsikter angående dammsugningen här hemma. Han är livrädd för dammsugaren och skriker och skakar tills hela den lilla 9-kiloskroppen är alldeles röd så fort jag sätter igång. Men samtidigt måste jag ju få dammsuga- särsilt nu när han är överallt och pillar. Jag körde lite KBT med honom- alltså att han får exponeras för sina rädslor så att han lät sig att det inte är farligt. Efter dammsugningen fick han klappa lite på dammsugaren och vi pratade en stund med den... Jag hoppas att budskapet gick in.
Dessutom är kaffet slut- mycket orutinerat och ovanligt för att vara mig att inte ha koll på exakt hur mycket kaffe som finns kvar i kaffeburken. Bluäh! Men vi gläds också denna morgon eftersom Linda och Karl-Alfred är på väg hit. Tjohopp!
Vi älskar att leka och busa med varandra nu

Mina gosebebisar!

Jag vet inte om han pussar sin syster eller biter henne i skallen...

1 kommentar:

  1. Jag vill inte ha fler barn... men när jag tittar på dina twins så verkar det ju så mysigt med ett syskon... det skulle vara dom isf som kan få mig att ändra mig, för Elias skull. Sötnosar! Älskar blöjbilderna :) kram C & E

    SvaraRadera