fredag 2 november 2012

Förnekelse

Denial.. Jag försöker att förtränga att jag är ensam hemma utan man och utan barn. Sedan de lämnade Sveriges mark har jag knappt varit hemma, allt för att slippa se barnens tomma sängar. Vad har jag gjort då? Jag har jobbat över, afterworkat på trevlig restaurang, tränat och ikväll har jag spenderat någon timma eller två med att gå igenom samtliga hyllor på Ica maxi för att försäkra mig om att jag inte ska glömma något viktigt. Som till exempel tandtråd, poppa-själv-majs eller svarta sesamfrön..(?). Inte alls ett konstigt fredagnöje. Lite patetiskt kanske. Men nu känns det skönt då jag har en frys, kyl och skafferi proppat med godsaker.. Jag bjuder på några bilder från min makes mobil.. Nu ska jag lägga den här tvåbarnsmammekroppen i fosterställning och sakna mina barn en stund innan läggdags.

Kul på Istanbuls flygplats..

Syskonkärlek

Barnen skötte sig snyggt hela vägen ner till Cypern.. som ni ser.. Jag måste ju ändå få skryta lite på min man som är världens bästa pappa. Han är ungefär 200 ggr coolare än vad jag och tycker att det är peanuts att packa dra omkring barn runt jorden. Jag tror inte att jag hade lyckats hålla koll på både twins och pass samtidigt..

Solhattarna på!

Lite skeptiska i början men nu badar de och hoppar från kanten som två galningar!!

Mina fina killar!

2 kommentarer:

  1. Styrkekram till den längtande modern! Härliga bilder, de ser ut att ha det gott iaf..alltid något ;)

    Det som är bra med att barnen är bortresta är att du bloggar igen, jag, och flera har saknat dig!:)

    SvaraRadera
  2. Haha! Jag saknar också bloggen! Men det är lite svårt att få till det just nu. Mest för att jag är helt tom i bollen på kvällskvisten. Även de dagar jag faktiskt har tid att blogga så är jag så trött i skallen att inte en enda blogg-tanke kommer fram. Jag är inte orolig för barnen över huvud taget. De har det toppen på alla sätt...
    Saknar dig och hoppas allt är ok! Kram

    SvaraRadera