onsdag 28 november 2012

Snälla skjut mig

Så känns det. Jag trodde att jag hade en mage av stål men icke. I måndags fick jag åka hem från jobbet med magsmärtor och illamående och sedan dess har jag knappt kunnat stå upp. Oh helloo vinterkräksjukan. En nära-döden-upplevelse. Idag mår jag något bättre även om toalettbesöken fortfarande är frekventa och jag har bara fått i min några havrefras, en apelsin och ett glas julmust på hela dagen. Känner min ynklig, svag och hela kroppen värker.
Men barnen mår bra- tack och lov! Robert är bättre efter 6 dagars (!!!!!) kräkande. Han han blivit mager som en lyktstolpe stackarn, hans klocka som brukar sitta på handleden fladdrar omkring runt armbågen just nu..
Det enda som är positivt är att man får ett visst perspektiv. Man ska verkligen inte klaga när man är frisk och mår bra.
Så dagens tips: handsprit. Handspriten skall bli vår nya husgud.

3 kommentarer:

 1. UFF! Fast jag läste någonstans att handsprit inte hjälper. Det är tvål och vatten som är grejen.
  Kram och krya!

  SvaraRadera
 2. Fick en up-date av Hannah om hur dåliga ni varit/är... Fiiii fan! Lider med er. Skönt att det är på bättringsvägen nu iaf!!

  Och nej...handsprit hjälper ju typiskt nog inte mot vinterkräken :/ Smittan är luftburen, så det spelar ingen roll hur mycket man spritar. Fast jag spritar nog på ändå tror jag, för säkerhets skull liksom!

  SvaraRadera
 3. Ja där ser man. Så lurad jag är. Jag som gått med apoteks-spriten i högsta hugg och spritat ALLT här hemma. Men samtidigt är vi alla fyra levande bevis på att det inte hjälper. Skit.
  Kram på er

  SvaraRadera