onsdag 8 juni 2011

Fejkad-konferensänka men har sällskap av shoppingpåsarna i allafall

Hello! Det går knappt att beskriva hur lyxigt det är med några timmar för sig själv på stan. Dessvärre så tycker jag alltid att det är svårt att hitta något om man letar efter något specifikt. Inget duger- det som ser fint ut på galge ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig då de sitter på. Jag har iallafall troligtvis gått igenom hela Göteborgs klänningsutbud idag. Har nu två (eller kanske 3?) möjliga outfits som känns ok men inte klockrena. Sen råkade det slinka ner ett och annat impulsköp också...Ooops.. Vi får kanske köpa euroshopperblöjor till twinsen resten av månaden för att täcka upp budgetunderskottet...
Jag sitter just nu ensam i soffan denna kväll eftersom Robert åkt på "konferens" tills på fredag. Jag tror att denna "konferens" snarare är en drickamassaöl-och ätamassagrillatkött-resa. Men det är han väl värd!

2 kommentarer:

  1. Hej Sofi! Fortsätter här om frågorna angående träning efter graviditet.Du skrev att om man har ont fortfarande så ska man bland annat inte springa, gäller det även om man promenerar riktigt fort? Ger det oxå negativ effekt?

    SvaraRadera
  2. Nej det kan du fortsätta göra, att gå belastar inte alls lika mycket även om man går fort. Men det är klart att du ska lyssna på kroppen. Om du får mer ont av promenader så kan du kanske minska lite på sträckan/tiden du går?

    SvaraRadera