måndag 27 juni 2011

Omodern, puckad och fåfäng...

Mackan och Robert på beachen idag, (Kåsjön)

Lite blek och bedrövlig ännu...
Men nu jäklar ska den fräscha, solbruna sommar-hudkostymen snart vara på gång hoppas jag!

Chill, kaffe, fika och skvallerläsning, medan twinsen sover..

Robert påverkar inte alls våra barn att älska fotboll....inte alls..

Playtime i UV-skyddstältet. Twinsen gillar sitt tält jättemycket till vår stora glädje. Det är behagligt svalt inne i tältet och de verkar tycka att det är mysigt. Hemma kryper de omkring överallt- men de stannar glatt gärna länge inne i tältet. Gött för oss som gillar att slappa och steka oss i solen..

Alvina trodde att solskyddet var en glass och mumsade på det hela dagen.. Lättlurad stackars tjej

Killarna skulle hoppa från 10:an men fegade ur...vilka mesar/badkrukor.. Jag kunde ju inte hoppa eftersom jag hade twinsen. Annars hade jag hoppat utan att tveka en sekund. Vilken osis ;)
Som ni ser på ovanstående bilder går det ingen nöd på oss. Sommaren är bäst! Det är ju så härligt då solen lyser att man bara vill kasta alla kläder och njuta av alla sällsynta, efterlängtade, dyrbara solstrålar med så lite tyg som möjligt på kroppen. Trots att man ständigt läser om solens farliga strålar och risken för hudcancer. Man kan dö för bövelen! Men då sommaren äntligen är här så kan jag inte låta bli att strunta i alla larmrapporter. Jag stoppar gladeligen huvudet i sanden (eller kroppen på sandstranden) så fort det vankas sol- hur puckat och omodernt det än må vara. Herrejösses, man är ju extremt dyngfattig på sol de 10 övriga månaderna på året. Jag tröstar mig själv med att jag iaf är noga med twinsen. Spf 50 plus kläder plus UV-skyddstält. De är blekare än mjukglass.
Nej nu hinner jag inte blogga mer. Jag, maken och twinsen ska åka till stan och äta middag.

5 kommentarer:

 1. Får ni ihop tältet nu;-)? Härligt att ni har det så bra! Kramis

  SvaraRadera
 2. Vad härligt ni ser ut att ha det. Vart har ni köpt det där smarta tältet? Man kan ju alltid hoppas på att det blir tillräckligt mycket sol häruppe för att få användning av ett sånt tält... :P

  SvaraRadera
 3. Hej igen!
  När är det ni flyttar? Kan du maila din nya adress? Liten greja att skicka...
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej! Till Emma: Tältet köpt på Badspecialisten på nätet tror jag. Märket heter Swimpy. Till Josefine: tältet står just nu uppfält i vardagsrummet eftersom vi inte får ihop det, hihihi!! Vi flyttar den 15e. Jag mailar dig adressen. Åh så spännande med en liten grej! Hoppas du känner dig bättre. Kram

  SvaraRadera
 5. Ha, ha, så du har glömt hur man gör när man för handen mot låret? Kanske dags att du börjar jobba igen då;-). Skämt åsido, först en åtta, sedan ta tag I MITTEN av den stora bågen och pula in hela härligheten i förpackningen (Emma: VARNING VARNING för ihopfällningsanordningen! Busenkelt att fälla upp, skitjobbigt att packa ihop.) Kram!

  SvaraRadera