måndag 27 juni 2011

Jag är så sexig!

Som småbarnsförälder är det ju himla viktigt att man inte tappar bort sin partner mitt i alla blöjbyten, barnmats-puréande och bebisgosande. Man måste hålla gnistan vid liv så att säga. Därför tar jag varje kväll på mig alla mina sexigaste atteraljer. Men denna metod hoppas jag att Robert verkligen ska inse vilken hottie han gift sig med. Här är min sexiga lista:
1. Bettskenan (jag lider tydligen av någpt som kallas "duktig-flicka-syndrom" då man är så himla duktig hela tiden att alla duktighetsspänningar kommer ut på natten i form av tandgnissel). Bettskenan förhindrar att man biter av sina egna tänder.
2. Öronproppar, kompletta med senilsnöre och allt. Jag är extremt ljudkänslig då jag ska sova. Jag stör mig på att höra hur Robert andas. Och trots att jag använder öronproppar så vaknar jag direkt vid minsta lilla pip från twinsen. Då brukar jag sparka till min man så att han kliver upp och tar itu med det twinrelaterade problemet.
3. Ögonmask. Persiennskrället har gått sönder. Ljust som i en operationssal i vårt sovrum efter kl 5 och omöjligt att sova.
Ta daaaa! Sexy lady!
"God natt då älskling" säger jag.
Ofta mumlande eftersom bettskenan sitter i och hindrar mig från att prata tydligt.
Robert är en lycklig man han. 

Hela sexuniformen..

1 kommentar: