tisdag 21 juni 2011

Uppåt, framåt!

Livet är en bergochdalbana. Ibland går det upp och ibland ner. Upp som en sol och ner som en pannkaka. Ibland i tvära kast som i Kanonen och ibland lite mer jämnsvängigt som i Kållorado (Jag förutsätter att alla besökt och har koll på Liseberg). Just nu är det väldigt mycket upp här. Robert har semester, nästan iallafall (inte från fotbollen). Men på torsdag blir han helledig! Om man jämför med hans tidigare 12 h jobbdagar så är det extremt lyxigt att plötsligt ha honom hemma. Att vara två vuxna på två friska, förnöjda twins är en barnlek. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra av all vår tid! Idag har vi druckit kaffe i lugn och ro, storstädat, lekt med barnen, ätit lunch, hånglat i köket och jag har sprungit en liten 7 km runda. Vi kan lugn konstatera att vi har gått in i semester-mode här! Till och med städningen var rolig då vi var två (eller fyra). Vi lyssnade på hög, peppig musik och lägenheten blev skinande ren som i en dans. Det som inte heller känns jobbigt är att vi har jätteroliga aktiviteter inplanerade en vecka framåt! Sicket räkmackeliv!
Robert byggde en "hage" till twinsen då vi skulle städa! Den byggdes dock snabbt ut och blev lite större än på bilden.
Barnen hade kul och lekte i över en timme!! Mina små pyjamasrumpor!!

Detta kan jag rekommendera. Skönt att veta var man har dem om man har lust att göra något annat utan att behöva ha maxfouks på barnen en sekund eller två
Nej nu ska vi iväg och träffa vår föräldragrupp på BVC. Vi ska prata om olycksfall och barnsäkerhet. Och efter det kommer Linda och Henke hit på middag.

1 kommentar:

  1. Man har all rätt till den där räkmackan emellanåt tycker jag, när man andra dagar sliter dessto mer! Njuuut och riktigt sug in vad mycket du är värd räkmackedagarna!
    Trevlig midsommar!

    SvaraRadera