tisdag 7 juni 2011

Strawberry daiquiri och loooove!!

Igår firade vi 2 år som gifta. Förra året åkte vi på SPA-weekend på VANN för att återuppleva våra minnen från det SPAhotell vi tillbringade två dagar efter bröllopet. Vi lovade då varandra att vi alltid ska åka på en liten SPA-weekend för att fira bröllopsdagen. Märkligt, men redan i år har vi misslyckats med detta. Men nästa år- då jäklar ska vi åka på SPA på bröllopsdagen, däremed basta.
Förra årets bröllopsdag på soldäcket på VANN spa och hotel- himla trevligt ställe!
Jag är valrossliknande i v 25. Dock praktiskt med egen Smoothie-hylla....

Men även om det inte blev något SPA igår så hade vi en jättehärlig dag. Vi strosade på stan och låtsades att vi var turister. Man blir lätt hemmablind och uppskattar inte det man har i närheten- Göteborg är ju faktiskt en vansinningt vacker stad. Och romantisk. Sedan då det var lunchdags så bestämde vi oss för att inta den på en uteservering på avenyn. Det visade sig vara lättare sagt än gjort för en tvillingfamilj. Vi var halvhjärtat välkomna överallt- men inte på uteserveringen. För att ta med sig en barnvagn var vi tvugna att sitta inomhus. Eftersom det var 27 grader varmt så kändes inte det som ett alternativ så vi tackade vänligt nej till detta erbjudande. Men på Avenyn 1 däremot blev vi bemötta med öppna armar. Det kan jag tipsa er Göteborgare med barn om. Det var inga problem med vagnen, de fixade barnstolar på 2 röda sekunder och barnen serverades deras medhavda barnmatsburk på en vacker tallrik. Uppskattat!
Aveny ETT
Här var twinsen hjärtligt välkomna!
Vi njöt av en jättesmaskig lunch (jag åt skaldjur och Robert kött) och efter maten lyxade vi till det med en cocktail. Det var ju tropisk värme så det passade med en fruktig drink- det kändes faktiskt som att vi var utomlands!
Vi bad dem värma vår barnmatsburk- vi fick den serverad såhär. Trevligt!

Jag älskar att gå på restaurang
Barnen var på sitt bästa solskenshumör dagen till ära som att de visste att deras föräldrar firade en högtidsdag . Vi tillbringade två timmar på restaurangen och ingen av dem gjorde ett enda missnöjt ljud. De hade lika roligt som oss och satt snällt och lekte i sina stolar. Det är härligt att de är så lättsamma- aldrig något problem att ta dem med sig!

Cocktails. Strawberry daiquiri till mig och vad Roberts hette kommer jag inte ihåg.

En liten dimma i skallen efter lunchen kan man väl få unna sig på bröllopsdagen

Jag fick smaka citron...inte så värst gott..

Efter stan gick vi till lekparken i parken utanför vårt hus en stund

Wihooo!!

Båda barnen älskar verkligen att gunga, vi måste inköpa detta i sommar

Mina killar!
Då vi var mätta strosade vi vidare, shoppade lite och sedan avslutade vi dagen i lekparken utanför vårt hus. Det var så varmt och skönt att vi drog oss för att gå in. Barnen däckade snabbt, helt utmattade efter en dag på stan så jag och maken kunde fira resen av dagen ifred!

1 kommentar:

  1. Vet du vad? Testa att gå till Trädgårdsföreningen nästa gång. 20 kr i inträde (eller säsongskort för 60 kr), javisst, men jättefin miljö och trevligt Rosencafé med gott om uteserveringsplatser och barnstolar! Hyfsat plats för tvillingvagnar också, skulle jag tro, och bra skötbord på toan. Palmhuset för en tillbaks till tropikerna - fast där får ni nog bära barnen. Kramis!

    SvaraRadera