fredag 10 juni 2011

Ica, bajsborsteeliminering och partypepp...

Hej fredag! Robert är tillbaka, lite mer hålögd än då han åkte...märkligt. Trodde han skulle passa på att vila upp sig då han hade en twins-paus. Men att bada nattbad klockan 5 och dricka öl verkar ta mer på krafterna än att vara twinpappa. Skönt att ha honom hemma är det i allafall!
Jag har idag varit på mina två favoritställen- Gymmet och Ica (äntligen fri från förkylningen nu!!). Har fyllt upp kylen lite så att våra nannys kan fylla på sina energidepåer då se ska passa twinsen lör-sön. De kan de väl behöva! Kaspian har förvandlats till en lite gangster som är högt och lågt. Snabb som en vessla (eller iallafall snabbare än mig). Jag har fått plocka bort allt löst i lägenheten, typ ljuslyktor, bajsborsten, kandelaber, med mera! Men samtidigt är det ju kul då de utvecklas såklart!
Vad tycker ni om vårt nya fönster? Maria Montazami-style...Lagom mycket grejer?
Det här är bara några av tingen som fått fly golvet för att komma undan vår vilda son..
Här har Kaspian rivit ner skurhinken som stod på bordet. Väldigt orutinerat av mig.
Men man lär sig av sina misstag, inte sant? Kan man lägga ut bilder likt denna på en blogg föresten? Eller kan den hamna i nyporna på något kräk?

Igår hos Cecilia och Elias. Alvina njuter av att vara i centrum. 3 barn på en gåstol är rätt bra iallafall..

Alltså den här stolen är sååå kul!

Kaspian kör Ferrari..

Om jag lägger huvudet lite på sned, ser jag charmigare ut då mamma?

Igår då vi fikar på La paine Francais. Inga bilder på oss mammor eftersom vi gick i regnet för att komma hit..
Så bilderna gör oss inte rättvisa =)
 Ikväll skall det packas inför Karlskronaresan i morgon. Jag åker med tåget redan klockan 9. Det ska bli spännande att se hur det känns att vara borta från twinsen i över 24 h... Jag känner mig så splittrad då jag både njuter av tanken att bo på hotell, äta gott, partaja och vara finklädd (utan spyor och bebismatkladd). Men samtidigt så känns det lite...konstigt att lämna dem. Men det kommer bli hur kul som helst! Party party!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar