tisdag 26 juli 2011

Möhippa i bilder

Linda är så härlig!! Obs, det är ingen dildo. Det är en guldfisk som hette Henke faktiskt!
 Dagen inleddes med beachvolleyboll mot ett hett killag. Detta missade dock lilla jag eftersom vi inte hade barnvakt åt twinsen och Robert hade några timmars jobb/fotboll på morgonen. Jag mötte upp övriga tjejer vid lunchtid för att avnjuta en härlig brunch. Sedan åkte vi vidare till Hovås kallbadhus...
....för lite sol, bastu (överflödig denna dag dock) och bad i havet.
Den sjukt heta blivande bruden i grönt..
Sommar, bubbel och härliga tjejer i en perfekt kombo!
Efter bad åkte vi hem till Carros fina hus i Askim där vi blandade cocktails och intog lite extra energi i form av snacks.. Mååånga skratt och lite tårar blev det också.
Elin fixade grymma drinkar
Jag och blivande fru Åhnbrink.
Sedan var det dags för trerätters på Kino. Vi blev nästan utslängda tillslut av ett pretto då det blev liteväl  livat efter tre rätter god mat och några flaskor vitt... Hoppsan!
Men det gjorde inget för vi partajade vidare till Port de Soleil
VIP-bord och skumpa hör till en möhippa...
Svettigt blev det...

Port de Soleil in action. Det kändes som att jag var på en djurpark. Innan man blev med karl och barn hade man lite andra ögon då man var ute. Nu kändes det mer som underhållning då jag observerade alla skakande rumpor, extresionsfrillor, spacklade ansikten, desperata raggningsförsök och överförfriskade människor. Sicken syn alltså!!

Vått blev det också... Hoppsan..
Möhippan var galet kul. Helt fenomenal. Men trots det så grät jag av lycka då jag kom hem (kanske lite sentimental pga all alkohol) till min familj. Utekvällar i all ära. Men hemmakvällar med min man och mina twins är det allra bästa som finns. Jag är så tacksam! Jag älskar mitt Svenssonliv. Men självklart kommer jag fortsätta att gå ut och partaja lite då och då. Då man gör det mer sällan så blir det desto roligare. Dessutom som uppskattar man livet som radhustvillingmamma desto mer då man kommer hem. Att bli singel och stå och ragga på ett nattklubbsgolv är min värsta mardröm. Då låter det mer lockande att sitta i ett fängelse i Afganistan tror jag.

2 kommentarer:

  1. Vi hyrde den här killen till min bästa kompis möhippa i Borås: http://slaventommy.blogspot.com
    Ett tips ifall du åker på att ordna möhippa./Erica

    SvaraRadera
  2. Vilken grym uppdatering! Underbara bilder som riskerar att bli stulna hjärtat;) Tack igen -Ni var så underbara!

    Love you/ Linda

    SvaraRadera