fredag 29 juli 2011

Nu ryker det som attan!!

Nej nu jäsingen är det grilldax igen! Sååå gott! Att grilla på svenska sommarkvällar kan vara något av det bästa som finns. Det blir hallomi (som alltid) med melon, kyckling m.m. Och ett lyxigt glas Amaronevin till det. Jag föredrar vitt men vi har inget hemma. Barnen har simmat omkring som vildar i sin pool i eftermiddag och verkar ha tagit ut sig totalt för de somnade nästan innan jag hunnit lägga dem i sina sängar. Sötnosar! Egenvuxentiden på kvällen då twinsen sover är verkligen värdefull. Både för att hinna med allt som inte blir gjort under dagen, men självklart också för vila och återhämtning.
Vi har varit på utemöbeljakt idag på en rad butiker utan framgång. Hittade inga fina. Vi hoppas kunna göra ett riktigt fynd nu när det är så mycket REA.
Så vi får hålla till godo med våra små balkongmöbler ett tag till. Men finns det hjärterum finns det stjärterum!!

Men vi har iallafall en stor grill!!

2 kommentarer:

  1. Vi skulle komma på spontanbesök ikväll hjärtat! Men inget svar i er telefon gjorde att vi inte vågade komma ;) vem vet... kanske gör ni fler tvillingar nu när ni fått så stort! ;))

    Puss

    SvaraRadera
  2. Hahahaha! Om vi får fler tvillingar så ger vi bort dem till er. Nej, vi har bara sjukt dålig täckning hemma i vårt hus..irriterande! Bara kom förbi nästa gång!! Vi saknar er. Och är sååå peppade inför er stora dag på lördag. Kram

    SvaraRadera