onsdag 6 juli 2011

Vilhelmina i mitt hjärta

Myggen, gör er redo. För idag kommer vi! Vi får hålla tummarna att twinsen kommer förbi säkerhetskontrollen, att jag ej packat så att det blir övervikt och att SAS sköter sitt jobb idag.

2 kommentarer:

  1. Hej! Det var skönt att läsa det om happy days utan begravda hundar...För ett tag sen frågade du oss läsare tips på vad du ska skriva om och jag kommenterade nåt i stil med att jag vill även läsa om "dåliga" stunder" för alla har ju faktiskt det.Jag har följt din blogg ett tag,mycket pga att även jag har twins,men den senaste tiden har jag faktiskt tänkt att det kanske är em hund begraven bakom fasaden och det är misstänkt när allt är perfekt,tänkte nu sist jag läste att jag kanske slutar läsa eftersom det blivit lite väl positivt,så som du beskrev.Men nu när du skrev ett inslag om det känns det bra igen,det är väl bra att man kan känna lycka!

    SvaraRadera
  2. Haha! Så bra att du fortsätter följa oss! Jag är själv allergisk mot allt som är för gulligt, präktigt och fjantigt. Jag försöker ge er läsare en så ärlig bild av vårt liv som möjligt. Och som ni alla vet går det både upp och ner. Just nu njuter jag av sommar och semester och lättsamma barn. Men jag lovar dig att jobbigare och kämpigare dagar kommer och jag är inte rädd att skriva om det. Dock försöker jag vara personlig utan att bli för privat. Om du vill läsa om kämpigare tider så läs mina inlägg från att twinsen är några få månader, då vi var ovana som föräldrar och twinsen inte sov... Hoppas att du och dina twins också har en bra sommar!! Kram

    SvaraRadera