torsdag 22 september 2011

Fiasko

Arkeologiskt fynd...
Alltså, jag och Tradera är inga vänner. Jag försöker tappert att bota min secondhand/Tradera/Blocket-ångest. Jag vill ju vara en miljövänlig, ekonomisk och klok medborgare. Jag har en Teletubbies-app på telefonen som barnen älskar. Jag tänkte därför att jag skulle överraska mina små twins med en Teletubbisfilm. De tittar inte på film ännu, det har varit emot mina bajsnödiga pretto-principer. "Barn ska inte titta på TV, de ska leka och stimuleras på annat sätt och bla, bla, blaaaaa...." Men, nu har jag tänkt om lite och ändrat mitt synsätt. Eftersom den senaste tiden varit lite väl intensiv enligt min smak så tänkte jag att jag ska låta twinsen kolla en stund på TV då jag inte orkar att leka med dem. Förhoppningsvis kommer jag att få kanske 5 minuter ifred så att jag kan sitta på dasslocket och läsa bloggar på mobilen. Eller nåt annat meningslöst men ack så avkopplande.
Jag loggade in på Tradera, sökte upp en Teletubbiesfilm, la ett bud, vann budet, betalade och fick hem filmen. Än så länge fungerar det perfekt! Men, jag har ju berättat att jag har en förmåga att göra det mesta på så kort tid som möjligt. Så även i detta fall. Jag läste inte riktigt det finstilta i Tradera-annonsen. Det visade sig då jag öppnade paketet att vi fått hem en VHS. VHS???!!! Jag visste inte ens att det fanns VHS-filmer nuförtiden. Så typiskt, ett fiasko. Så, mitt traderafynd visade sig vara ett fynd härstammat från stenåldern och således helt meningslös. Skit också.

3 kommentarer:

  1. Haha, gud vad komiskt! Förlåt att jag skrattar men du skriver ju så roligt! Hoppas du inte betalade alltför mycket för filmen...

    SvaraRadera
  2. Jag säger bara - SVT Play. Bondgården, Stor och Liten, Fåret Shaun, Dinosaurietåget... Och Youtube - Noah är helt galen i tåg. finns mängder av tågklipp där. Kram

    SvaraRadera
  3. Jag är glad om ni skrattar! Jag använder youtube också ibland. Men datorn har så dåligt batteri och måste va "fastkablad" och jag orkar inte flytta den med sladdar och allt (vi har datorn i vårt "barnfria" och icke barnsäkrade rum hemma..) Så därför använder jag hellre teven..

    SvaraRadera