torsdag 29 september 2011

Glamour?

Livet som småbarnsföräldrar är inte ett dugg glamouröst. Jag försöker ofta hålla fanan högt och i allafall försöka sminka mig varje dag. Ibland slår jag på stort och tar på mig matchande BH och trosor (som Robert oftast inte ens uppmärksammar ändå eftersom vi båda stupar rakt ner i sängen). Då det är extra kämpigt brukar jag tänka att småbarnslivet är som att åka ett vasalopp. Det är skitjobbigt då man är mitt i allt- snornäsor, evighetssmutstvättsberg, sömnlöshet, tidsbrist, och romantik på tu man hand-brist. Men jag tror att vi så småningom kommer att tänka tillbaka på allt detta och tänka att det var...charmigt och mysigt på sitt sätt. Precis som man efter ett Vasalopp tänker att det nog var riktigt KUL ändå (trots skavsår, dödsångest och ömma muskler). Idag har vi firat Roberts enda träningsfria dag vilket innebär att han kommer hem på en "normal" tid-strax efter 16. Underbart. Detta har vi naturligtvis firat ordentligt. Jag har varit på COOP på Bäckebol. Jag handlade 9 proppfulla matkassar. Det var extrapris på Pampers. Och nötfärs. Och så köpte jag en sopkvast till framsidan som jag längtat efter länge. Ja, ni hör ju själva. Det är lika glamouröst som att åka på SPA-resa till Borås eller fila någon annans risiga fötter.
Jag försökte fånga min nya gångare på bild. Men bilden fångade tyvärr honom precis då han tappade balansen och ramlade...
Och sen skrek Alvina som en gris så det blev ingen lång fotosession. 

1 kommentar:

  1. Jag tycker att du är glamorös om något! Alltid snygg, lätt till skratt och positiv. Ditt hem är vitt trots två små smutstroll;) Troll som alltid har väl matchade kläder! Jag ÄLSKAR glamouren hos Vilahamns ;)

    SvaraRadera